България загуби с 1:2 от Славакия в мач от Лигата

...
България загуби с 1:2 от Славакия в мач от Лигата
Коментари Харесай

Националите по минифутбол загубиха от Словакия в Лигата на нациите

България загуби с 1:2 от Славакия в мач от Лигата на нациите по минифутбол. Попаденията осъществиха Ярослав Репа (23), Николай Маринов (31) и Михал Крузлик (37).

Двубоят стартира доста по-добре за футболистите на Словакия, които преобладаваха, само че Димитър Каров на няколко пъти се намеси, с цел да резервира вратата си суха. Все отново в 23-ата минута след заучено състояние капитанът Ярослав Репа откри резултата.

В последните секунди на първата част Николай Маринов можеше да изравни, само че ударът му се отби в гредата.

Второто полувреме започва с три отлични обстановки пред вратата на словаците, само че стражът Пела сподели класата си. В 31-ата минута Николай Маринов направи пробив, който приключи с акуратен изстрел, с който матира вратаря.

В 37-ата минута футболистите на Словакия си върнаха преднината в мача, откакто Михал Крузлик съумя с атрактивен удар да прати кълбото в мрежата. До края на срещата " лъвовете " се пробваха да се върнат мача, само че не съумяха да се оправят със хубавичко отбраната на домакините в шампионата.

По този метод България ще изиграе още един мач през днешния ден, който ще започва в 14:00 часа. " Лъвовете " ще се изправят против Израел в мач за третото място в групата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР