България загуби от Италия с 1:3 (25:22, 23:25, 21:25, 17:25)

...
България загуби от Италия с 1:3 (25:22, 23:25, 21:25, 17:25)
Коментари Харесай

България с втора загуба на Европейското по волейбол

България загуби от Италия с 1:3 (25:22, 23:25, 21:25, 17:25) в последната си среща от група А на Европейското състезание по волейбол. Загубата е втора за лъвовете след тази против Франция и ще ни остави на трето място в групата. Италианците записаха четвърти следващ триумф и ще спорят с петлите за първото място в групата.

Мъжкият народен тим по волейбол стартира по превъзходен метод и водеше играта в първата част. Постепенно италианците съумяха да влязат в темп, само че това не им стигна, с цел да се преборят за първата част.

Нашите могат да съжаляват за втория и третия гейм, защото и двата бяха равностойни, само че в последна сметка отидоха на сметката на адзурите. Разликата във втория гейм пристигна от няколко по-оспорвани разигравания, извоювани от Италия. В третия водените от Джанлоренцо Бленджини волейболисти направиха шест следващи точки след 17:17.

Нашите, обратно на италианците, влошаваха играта си с всеки идващ гейм. В четвъртата част адзурите дръпнаха през цялото време и българите не съумяха да се върнат в мача.

Най-резултатен в мача бе Цветан Соколов с 22 точки (19 от атака). Тодор Скримов добави още 11 точки (10 от атака) за България. Нападението на италианците изнесоха капитанът Иван Зайцев с 21 точки (19 от атака) и Османи Хуанторена с 20 точки (19 от атака). Матео Пиано добави 13 точки (7 блокади) за триумфа.

 

flashnews.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР