България загуби мястото си в Лига Б на турнира Лига

...
България загуби мястото си в Лига Б на турнира Лига
Коментари Харесай

България взе точка в Дъблин, но изпадна в Лига С на Лига на нациите

България загуби мястото си в Лига " Б " на шампионата Лига на нациите. Това стана факт, откакто " лъвовете " приключиха 0:0 като посетители на Ирландия. Така възпитаниците на Георги Дерменджиев останаха на последно място в група " 4 " и през идващото издание на шампионата ще играят в Лига " С ".

Двубоят в Дъблин предложи доста борба, само че нито един от двата отбора не съумя да пробие противниковата отбрана. В 66-ата минута Кристиан Димитров пропусна най-чистото състояние на родния отбор, а малко по-късно Роби Брейди удари греда.
 Ирландия - България 0:0 онлайн
Ирландия - България 0:0

" Лъвовете " с тежко посещение на Ирландия

България приключва присъединяване си с две точки, пристигнали след две равенства против ирландците. Ейре събра 3 точки.

" Лъвовете " започнаха по-добре срещата. Във 2-ата минута удар на Краев бе избит от бранител. В 17-ата минута Колинс не съумя да засече центриране на Къртис на празна врата.
 Снимка 505951
Източник:

В 20-ата минута Манинг влезе брутално в краката на Спас Делев, само че реферът му даде единствено жълт картон. Последваха две неточности в защитата на Ейре, само че първо удар на Цветков бе блокиран, а по-късно Рандолф се оправи с шут на Митко Илиев.
 Снимка 505953
Източник:

В 32-ата минута Галин Иванов получи извеждащ пас отдясно, само че не съумя да овладее топката и да излезе самичък против вратаря на домакините. Три минути по-късно Кристиан Димитров стреля с глава след центриране от корнер, само че над вратата.
 Снимка 505961
Източник:

Малко по-късно Джеймс Колинс засече центриране на Къртис, само че и той не откри очертанията на вратата.

Втората част стартира равностойно. В 55-ата минута Колинс изпревари Димитров и стреля от придвижване, само че около вратата. Минута по-късно българите сбъркаха при изнасянето на топката. Кълбото стигна до останалия самичък против Луков Къртис, само че той стреля над вратата от чиста позиция.
 Снимка 505957
Източник:

Последваха три благоприятни условия за България, само че още веднъж нямаше кой да вкара. Първо Цветков стреля, само че бранител мазета в корнер. След последвалото центриране топката попадна в краката на Димитров, който бе на пет метра от голлинията, само че ударът му бе избит в ъглов удар от Дъфи. Секунди по-късно Краев стреля неприятно с глава.
 Снимка 505952
Източник:

В 68-ата минута Брейди проби отдясно, навлезе във вътрешността и нанесе мощен удар, който срещна гредата.

До края на срещата бяха осъществени много смени, а заплахите пред една от двете порти липсваха.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР