България загуби един от най-добрите си лекари, проф. Чирков. Той

...
България загуби един от най-добрите си лекари, проф. Чирков. Той
Коментари Харесай

Здравният министър във Варна: Имената на хора като проф. Чирков се изписват със златни букви на небето!


" България загуби един от най-хубавите си лекари, проф. Чирков. Той беше учредител на кардиохирургията в България. На такива хора имената им се списват със златни букви на небето, а целият му живот е един учебник, който всеки един български доктор би трябвало да прочете и да учи доста деликатно.

Той съумя в този прагматичен свят по неговия си метод да съумее да вплете в едно име и медицината, и вярата в Бог, с цел да свърши чудеса на земята. В дословния и в преносния смисъл с неговата грижа за човешкото сърце той ни остави извънредно скъпи препоръки по какъв начин да живеем и по какъв начин да се грижим за себе си. Защото най-после остава единствено любовта ни.

Говорих с кмета на София,, и ще предложа на името на проф. Чирков да бъде кръстена улица в столицата, с цел да може всички хора, които минат от там да знаят, че това е един популярен доктор ", сподели Ангелов.

Той съобщи изрично, че е дошъл във Варна единствено и само с цел да отдаде респект на проф. Чирков и няма да разяснява други тематики.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР