България заема всички първи места в негативните класации в ЕС.Това

...
България заема всички първи места в негативните класации в ЕС.Това
Коментари Харесай

България първа и по убити в катастрофи на глава от населението в ЕС

България заема всички първи места в отрицателните ранглисти в Европейски Съюз.

Това надали е инцидентно. Докато за някои неща може да се намерят някакви финансови оправдания, то за други е изцяло несъмнено, че става въпрос за манталитетен проблем, като неспазването на правилника на за придвижване, да вземем за пример.

Преди няколко дни на столичен бул. бе блъснато дете на добре на сносно осветена и обозначена съгласно разпоредбите пешеходна пътека.

Според пътни специалисти, тази пътека си има история и на нея преди време е бил блъснат академични учител.

" Самият бул. е прав и евентуално би трябвало да се вземат ограничения за ограничение на скоростта преди самата пешеходна пътека ", изясни пред Нова тв ръководителят на Асоциацията на потърпевшите при произшествия Владимир Тодоров, съобщи Днес.бг.

" Продължаваме да водим шампионата в Европа по повод убити на пътя на 1 млн. поданици. Интегрираният метод " Визия Нула " не се извършва, въпреки да беше признат като политика ", съобщи от своя страна специалистът по пътна сигурност Алекси Кесяков.

Според него този принцип е зависещ на няколко неща. В него дават отговор както участниците в придвижването, както и проектантите на придвижването. Този принцип е зависещ на това, че човек прави неточности, че човешкото тяло доста елементарно се подрежда, че сигурността е споделена отговорност сред участниците в придвижването и тези, които основават изискванията и, че всички би трябвало да са на високо равнище. Тези индикатори ги следим от фамилията, учебното заведение, образователните форми и на всички места виждаме, че имаме пропуски.

" Важно е и положението на пътната инфраструктура ", акцентира от своя страна Тодоров и добави, че инфраструктурата ни е дебитор на пътната сигурност.

По думите на Кесяков контролът е значим. " Той управлява слабостите на водачите, само че не може да образова водачите ", безапелационен е той.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР