България заема ключово място в хранителната индустрия на Балканите и

...
България заема ключово място в хранителната индустрия на Балканите и
Коментари Харесай

Компании от три континента с щандове на Международните хранителни изложения

България заема основно място в хранителната промишленост на Балканите и Източна Европа. Това потвърждава ползата от три континента към Международните хранителни изложби. Петте формата – Месомания, Светът на млякото, Булпек, Интерфуд&Дринк и Салон на виното, ще съберат стотици компании от Европа, Азия и Северна Америка в Интер Експо Център. Обединени са от една цел - да показват от 5 до 8 октомври в София на хилядите български и задгранични гости трендовете и нововъведенията в хранително-вкусовия бранш.

Организаторите и сътрудниците на Международните хранителни изложби не стопират да развиват ефикасния модел на марката. И напълно разумно, в залите на Интер Експо Център с щандове се включват компании от България, Съединени американски щати, Италия, Франция, Германия, Австрия, Холандия, Турция, Румъния, Гърция. Колективни участия ще имат Италия, Съединени американски щати, Република Корея, Гърция и Полша. „ До началото остават над два месеца. Очакваме да се включат компании от още страни “, разясняват уредниците, които и сега водят ефикасни диалози. Дали континентите, които ще се съберат в България, няма да са повече от три...?

Сред главните фактори за сполучливото развиване на Международните хранителни изложби е екипната работа на уредниците Интер Експо Център, Национален браншови съюз на хлебарите и сладкарите, Асоциация на месопреработвателите в България, Национална лозаро-винарска камара и Асоциация на млекопреработвателите в България. За повторно редом ще се организира COPIS – единственото ревю за щемпел и реклама в България.

„ БулевАРТ на усетите “ и още любопитни събития

Осезаемо през последните 5 издания на Международните хранителни изложби е надграждането на бизнес-формата. Освен, че основават професионална платформа за продан на опит, хрумвания, технологии и запознаване с трендовете, Месомания, Светът на млякото, Булпек, Интерфуд&Дринк и Салон на виното са скъпи със съпътстващите събития. Сред основните през тази година е „ БулевАРТ на усетите “. От 5 до 8 октомври ценителите на положителния усет ще се впускат в кулинарни завършения, в традицията на градската среда. Какво ще опитат присъстващите? Само ще споменем за езотичните гурме артикули, street food, шоколадови изкушения, коктейли, сладолед, кафе и още и още...

От 5 до 8 октомври Международните хранителни изложби ще бъдат сцена и на Международен пица шампионат. Паралелно ще протичат квалификациите за Световното по пица в Парма през 2023г.

„ Това надалеч не е всичко “, разясняват уредниците. За повторно се обособява Green Line – пространството за артикули от лечебни и ароматни растения. Създава се и ОСТРОВ на храни със предпазено название за генезис, ще бъде надградена и едноименната „ Био зона “, а състезанието Златен орден с димплом ще отличи качествените и истински артикули и адитиви.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР