България Задържаха бившия главен редактор на Дума Той е обвинен

...
България Задържаха бившия главен редактор на Дума Той е обвинен
Коментари Харесай

Задържаха бившия главен редактор на „Дума”

България Задържаха някогашния основен редактор на „ Дума ” Той е упрекнат в шпионаж, настояват от медията  Николай Киров 9 септември 2019, 16:15 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}  Задържаха някогашния основен редактор на „ Дума ”
Задържаха някогашния основен редактор на „ Дума ”
 Шефът на Национална агенция за приходите – Пловдив опитал да прикрие сина си
Шефът на Национална агенция за приходите – Пловдив опитал да прикрие сина си
 Всяка година: родители дават милиони левове за частни уроци
Всяка година: родители дават милиони левове за частни уроци
 Ясен е българският еврокомисар. Борисов: Ще имаме сектор, заслужен за България
Ясен е българският еврокомисар. Борисов: Ще имаме сектор, заслужен за България

" Паметникът на народа " на Бузлуджа - ще се възроди ли от разрухата
 Парашутист се бори за живота си след рухване
Парашутист се бори за живота си след рухване
 Опасна тераса дебне пешеходци в Пловдив
Опасна тераса дебне пешеходци в Пловдив
 Най-противоречивата дата в новата история на България
Най-противоречивата дата в новата история на България

адържаха за разпит някогашния основен редактор на вестник „ Дума” - Юрий Борисов. Това оповестява вестникът, цитирайки брачната половинка на Борисов, журналистката Дора Чичкова.

Той е упрекнат в шпионаж, настояват от медията. Журналистът в този момент е един от секретарите на националното придвижване „ Русофили”.

От връчената заповед за обиск на жилището му ставало ясно, че Борисов е арестуван поради формирано през юли дело.

Член 105 от Наказателния кодекс, по който е било възбудено досъдебното произвеждане, гласи, че който се сложи в услуга на непозната страна или на непозната организация, с цел да ѝ служи като разузнавач, се санкционира с отнемане от независимост от 5 до 15 години. Деецът не се санкционира, в случай че непринудено се разкрие пред органите на властта.

Пред „ Дума” зам.-председателят на „ Русофили” Владимир Чучуев описа, че рано сутринта в профилираната прокуратура е била извикана в качеството си на очевидец основният секретар на придвижването Кристина Иванова. За разпити са били привикани още зам.-председателят на "Русофили " Милен Чакъров, почетният ръководител Енчо Москов, проф. Ваня Добрева, член на Националния съвет на Българска социалистическа партия и други членове на Изпълнителното бюро на придвижването.

Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Николай Киров Източник: Русофили .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  <br> Патриархът на <strong> българските учители </strong> и книжовници <br>
Патриархът на българските учители и книжовници
 <br> От знак за <strong> благосъстояние </strong> и власт, до <strong> сладка отрова </strong>: история на захарта <br>
От знак за благосъстояние и власт, до сладка отрова : история на захарта
 <br> Кая Гербер в един от именитите тоалети на <br>
Кая Гербер в един от именитите тоалети на
 <br> <strong> Миди на прахуляк </strong> и други практики за <strong> от предишното
" />
Миди на прахуляк и други практики за "миене " на зъбите от предишното
Последни  Задържаха някогашния основен редактор на „ Дума ” Задържаха някогашния основен редактор на „ Дума ”  Магърдич Халваджиян: Магърдич Халваджиян: " Пътят на достойнството " ни учи да не се...  Европейски Съюз е обезпокоен от китайските вложения на Балканите Европейски Съюз е обезпокоен от китайските вложения на Балканите  <p>D2 и 100 Кила се сплотяват в съвместната&nbsp;песен&nbsp;</p> D2 и 100 Кила се сплотяват в...  <p>Един фестивал, който <strong>не трябва</strong> да изпускате (СНИМКИ)</p> Един фестивал, който не би трябвало да изпускате (СНИМКИ)  <p>Шефът на Национална агенция за приходите &ndash; Пловдив опитал да прикрие сина си</p> Шефът на Национална агенция за приходите – Пловдив опитал да прикрие сина си  <p>30 бройки по 3,5 млн. евро парчето</p> 30 бройки по 3,5 млн. евро парчето  <p>Кая Гербер в един от именитите тоалети на <span style= Кая Гербер в един от именитите тоалети на Джани...  Запалиха българско и гръцко знаме пред македонско консулство Запалиха българско и гръцко знаме пред македонско...  <p>Всяка година: родители дават милиони левове за частни уроци</p> Всяка година: родители дават милиони левове за частни...  <p>От знак за <strong>богатство </strong>и власт, до <strong>сладка отрова</strong>: история на захарта</p> От знак за благосъстояние и власт, до сладка отрова: история...  Ясен е българският еврокомисар. Борисов: Ще имаме сектор, заслужен за България Ясен е българският еврокомисар. Борисов: Ще имаме сектор...  Убийство на малолетна трансформира наредбите за тел. 112 Убийство на малолетна трансформира наредбите за тел. 112  <p>&quot;Паметникът на народа&quot; - ще се възроди ли от разрухата</p> "Паметникът на народа " - ще се възроди ли от...  <p><strong>Миди на прахуляк </strong>и други практики за <strong>&quot;миене&quot; на зъбите</strong> от миналото</p> Миди на прахуляк и други практики за "миене " на...  Джей Ло Джей Ло може да си го разреши: неповторима чанта и...  Касиер откраднал 1300 кредитни карти с паметта си Касиер откраднал 1300 кредитни карти с паметта си  <p>Момченце умря от отит, лекували го единствено с хомеопатия</p> Момченце умря от отит, лекували го единствено с хомеопатия  <p><strong>&bdquo;Война и мир&rdquo;</strong> &ndash; за какво едното не може без другото?</p> „ Война и мир” – за какво едното не може...  <p>Патриархът на <strong>българските учители</strong> и книжовници</p> Патриархът на българските учители и книжовници Всичко от през днешния ден Виц на деня Всяка заран вуйна Недка, чистачката в Музея за модерно изкуство, питаше шефа: - Шефе, това изкуство ли е или да го мятам? Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Да съблечеш българите: актови фотоси от предишния век  Къде не пишат домашни, учат върху лодки и вървят на учебно заведение със аероплан  Българи сътвориха човешка тъкан с 3D-биопринтер Българи сътвориха човешка тъкан с 3D-биопринтер  DW: Гладът се завръща в една от най-богатите страни на света DW: Гладът се завръща в една от най-богатите страни на света  5 години без писателя на вярата 5 години без писателя на вярата  Даяна и нейната bool(false) Водещи вести  <p>Момченце умря от отит, лекували го единствено с хомеопатия</p> Момченце умря от отит, лекували го единствено с хомеопатия  Убийство на малолетна трансформира наредбите за тел. 112 Убийство на малолетна трансформира наредбите за тел. 112  Запалиха българско и гръцко знаме пред македонско консулство Запалиха българско и гръцко знаме пред македонско консулство  <p><strong>Това ли е спасението</strong>: бактерия,която яде пластмаса</p> Това ли е спасението: бактерия,която яде пластмаса  Деми Ловато Деми Ловато: Познайте какво, това е целулит (СНИМКА)  Магърдич Халваджиян: Магърдич Халваджиян: " Пътят на достойнството " ни учи да не се предаваме  <p>D2 и 100 Кила се сплотяват в съвместната&nbsp;песен&nbsp;</p> D2 и 100 Кила се сплотяват в взаимната им ария към кино лентата „ Диви и щастливи “  <p>Един фестивал, който <strong>не трябва</strong> да изпускате (СНИМКИ)</p> Един фестивал, който не би трябвало да изпускате  <p>30 бройки по 3,5 млн. евро парчето</p> 30 бройки по 3,5 млн. евро парчето  Джей Ло Джей Ло може да си го разреши: неповторима чанта и екстравагантна рокля  Касиер откраднал 1300 кредитни карти с паметта си Касиер откраднал 1300 кредитни карти с паметта си  <p><strong>&bdquo;Война и мир&rdquo;</strong> &ndash; за какво едното не може без другото?</p> „ Война и мир ” – за какво едното не може без другото?  <p><span style= Провали ли се Индия с задачата си до Луната?  <p>Партията на Путин губи гласове в Москва</p> Единна Русия губи една трета от местата в Московската Дума
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР