България Времето се затопля - вижте откога Въздухът отново бележи

...
България Времето се затопля - вижте откога Въздухът отново бележи
Коментари Харесай

Времето се затопля - вижте откога

България Времето се затопля - вижте от кой момент Въздухът още веднъж бележи високи стойности на замърсители в атмосферата  Василена Василева 22 януари 2020, 07:12  Времето се затопля - вижте от кой момент
Времето се затопля - вижте от кой момент
 В Перник утвърдиха избавителния проект за водната рецесия
В Перник утвърдиха избавителния проект за водната рецесия
 Оставиха в обществен дом отнетото българче в Германия
Оставиха в обществен дом отнетото българче в Германия
 Отцепен регион в София, има приключване на газ
Отцепен регион в София, има приключване на газ
 Върховен касационен съд отхвърли да записва
Върховен касационен съд отхвърли да записва " Няма такава страна "
 Разследващи влизат в обществените домове в Пловдив
Разследващи влизат в обществените домове в Пловдив
 Кой подпали къщата на адв. Ирен Савова в Ихтиман
Кой подпали къщата на адв. Ирен Савова в Ихтиман
 Борисов беседва в Давос с Иванка Тръмп и с Урсула фон дер Лайен
Борисов беседва в Давос с Иванка Тръмп и с Урсула фон дер Лайен

нес ще доминира слънчево време. Ще продължи да духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад, който за малко денем ще се ориентира от запад-югозапад и дневните температури ще се покачат доста.

Максималните ще са сред 8° и 13° , тук-там и по-високи. Атмосферното налягане ще се намалява, само че ще се задържи доста по-високо от междинното за месеца, сочи информация в уеб страницата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Болните от грип се усилват - в кои общини оповестиха зараза

По Черноморието

е е най-вече слънчево. Ще духа до сдържан север-северозападен вятър, който денем за малко ще се ориентира от запад-югозапад. Максимални температури на въздуха сред 9° и 12°.

Температурата на морската вода е 7-8°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините

ще е слънчево. Ще духа сдържан северозападен вятър, който след обяд ще се усили. Ще се затопли и оптималната температура на 1200 метра ще е към 7°, на 2000 метра – към 1°.

През нощта против четвъртък , с увеличаване на северозападния вятър, бързо ще нахлуе леден въздух.
Облачността краткотрайно и за малко ще се усили, съвсем без превалявания. През деня ще бъде прохладно и относително студено, минималните температури ще се покачат, оптималните ще се намалят.

В петък вятърът ще отслабне, до вечерта ще се смени с югозападен. Ще бъде най-вече слънчево.

Ще стартира стопляне, което ще продължи и през почивните дни.

В събота от запад ще се появи раздрана висока облачност, до вечерта ще се усилва и вплътнява.

Ако ви следва пътешестване през днешния ден към Сърбия или Унгария, подгответе се за гъсти мъгли и ниска видимост по пътищата. В прилежаща Гърция пък има предизвестия (жълт код) за ниски температури. В другия завършек на Европа циклонът „ Глория” е в своята последна фаза. Днес се чакат значителни превалявания от дъжд и сняг в най-северните области на Испания и надлежно в най-южните планински региони на Франция.

Въздухът рано тази заран още веднъж бележи високи стойности на замърсителите в атмосферата. В 8 града на страната концентрацията на фини прахови частици е над допустимите правила - Русе, Горна Оряховица, Варна, Бургас, София, Благоевград, Кърджали и Смолян. В Смолян замърсяването към 4 часа сутринта е най-осезаемо - 2 пъти над нормата. Очакваният вятър след обяд и на следващия ден обаче ще почисти атмосферата в цялата страна.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Василена Василева Източник: времето януари стопляне .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Биофермери връщат дотацията, в случай че нямат документ  1 Отново пилешко със салмонела у нас  1 Държавата дава 50 млн. лева за студентски заеми  1 Заплатите в правосъдната система скачат с 10% --> Пaрите ни  Биофермери връщат дотацията, в случай че нямат документ Биофермери връщат дотацията, в случай че нямат документ  Отново пилешко със салмонела у нас Отново пилешко със салмонела у нас  Държавата дава 50 млн. лева за студентски заеми Държавата дава 50 млн. лева за студентски заеми  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 Не пропускай  <br> Чака ни малко захлаждане, само че снегът е мираж <br>
Чака ни малко захлаждане, само че снегът е мираж
 <br> Най-често <strong> крадените движимости от скъпи хотели </strong><br><br>
Най-често крадените движимости от скъпи хотели

 <br> Децата на <strong> Джей Ло и Алекс - две фамилии </strong> в едно  <br>
Децата на Джей Ло и Алекс - две фамилии в едно 
 <br> Пет неща, които <strong> интелигентните хора вършат </strong> <br>
Пет неща, които интелигентните хора вършат
Последни  Времето се затопля - вижте от кой момент Времето се затопля - вижте от кой момент  Доналд Тръмп Победа за Тръмп? Сенатът отхвърли претенции за импийчмънта  26 убити при въздушни удари в Идлиб, измежду жертвите и деца 26 убити при въздушни удари в Идлиб, измежду жертвите и...  <p>Ще повярвате ли, че в тези <strong>малки къщи</strong> може да се живее</p> Ще повярвате ли, че в тези дребни къщи може да се живее  Boeing 737 MAX няма да има полети най-малко до юни Boeing 737 MAX няма да има полети най-малко до юни  Путин пренарежда пъзела Путин пренарежда пъзела  Снимка: БГНЕС В Перник утвърдиха избавителния проект  В Северна Македония тонове отпадъци от България В Северна Македония тонове отпадъци от България  Ето го новото държавно управление на Русия Ето го новото държавно управление на Русия  Оставиха в обществен дом отнетото българче в Германия Оставиха в обществен дом отнетото българче в Германия  Първенци сме в Европа по цена на борсовия ток Първенци сме в Европа по цена на борсовия ток  Отцепен регион в София, има приключване на газ Отцепен регион в София, има приключване на газ  Варна, България България измежду най-хубавите страни в света, ето за какво  Те са на една възраст, а наподобяват тотално разнообразни Те са на една възраст, а наподобяват тотално разнообразни  Учебник по история упрекна Централно разузнавателно управление на САЩ за атентатите от 11 септември Учебник по история упрекна Централно разузнавателно управление на САЩ за атентатите от 11...  <p>Ето по какъв начин опазиха останките на&nbsp;<strong>&quot;Титаник&quot;</strong></p> Ето по какъв начин опазиха останките на "Титаник "  Слави Трифонов Слави Трифонов: Ще записваме нова партия  Доналд Тръмп Ирански народен представител предлага $3 млн. за главата на Тръмп  Разследващи влизат в обществените домове в Пловдив Разследващи влизат в обществените домове в Пловдив  <p>Брад Пит описа за какво Лео го назовава &bdquo;любовник&rdquo;</p> Брад Пит описа за какво Лео го назовава... Всичко от през днешния ден Виц на деня Мъж ляга да спи с жена си. Изведнъж дамата пита: - Вратата заключи ли? - Заключих. - Френското резе дръпна ли? - Дръпнах. - Холандският… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Кирил Петков: Българинът, който откри потребна бактерия в бяло кокиче  Актьор в Съединени американски щати и модел в Азия - Мони Демиров  Фънки: Любимият ми десерт е карамелизирана луканка с мандарини  След Брекзит Англия се готви за Мегзит  Българи сътвориха вълшебна багра, която трансформира всяка стена в бяла дъска  Българска акушерка: Водещи вести  Доналд Тръмп Победа за Тръмп? Сенатът отхвърли претенции за импийчмънта  Путин пренарежда пъзела Путин пренарежда пъзела  26 убити при въздушни удари в Идлиб, измежду жертвите и деца 26 убити при въздушни удари в Идлиб, измежду жертвите и деца  <p>Ще повярвате ли, че в тези <strong>малки къщи</strong> може да се живее</p> 10 дребни къщички, в които има място за всичко  Варна, България България измежду най-хубавите страни в света, ето за какво  Boeing 737 MAX няма да има полети най-малко до юни Boeing 737 MAX няма да има полети най-малко до юни  В Северна Македония тонове отпадъци от България В Северна Македония тонове отпадъци от България  Първенци сме в Европа по цена на борсовия ток Първенци сме в Европа по цена на борсовия ток  Ето го новото държавно управление на Русия Ето го новото държавно управление на Русия  Те са на една възраст, а наподобяват тотално разнообразни Те са на една възраст, а наподобяват тотално различни
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР