България води преговори да бъде отложено за страната ни петролното

...
България води преговори да бъде отложено за страната ни петролното
Коментари Харесай

Депутат от ПП: С Путин не можем да говорим за нормални търговски отношения

България води договаряния да бъде отсрочено за страната ни петролното ембарго на съветски нефт, с цел да има време рафинерията ни да се приготви механически да преработва различен тип нефт ", изясни Иван Манев, народен представител от " Продължаваме промяната " и член на енергийната комисия в Народното събрание пред Българска национална телевизия.

Краен вид би било налагането на несъгласие, само че той надали ще се случи, предвижда Иван Манев и разясни, че българската рафинерия сега употребява 40% неруски нефт.

" Специално за газа за нас няма проблем, можем и от през днешния ден за на следващия ден, само че за петрола - там ще ни е нужно малко повече време и ние ще работим в тази посока. Путин, да не кажа Русия, неговата диктаторска политика е такава, че там не може да приказваме за договаряния и да приказваме за естествени търговски връзки. Виждаме с " Газпром " какво се случи. Имаме чист контракт, естествен, всичко е ясно написано - кое, по какъв начин се случва, за какво се случва, а той взема решение тези неща няма да бъдат по този начин. От тази позиция, до момента в който той е на власт, на следващия ден това може да се случи и с петрола ", съобщи Иван Манев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР