„България води балансирана политика на мир, на дружба и на

...
„България води балансирана политика на мир, на дружба и на
Коментари Харесай

САЩ и 9 балкански държави участват в учението „Тракийски меч“ в Ново село

„ България води уравновесена политика на мир, на дружба и на съдействие на Западните Балкани. За първи път в учението „ Тракийски меч “ вземат участие всички страни – Съединени американски щати и 9 балкански страни, което демонстрира доста добра съгласуваност и уеднаквяване на тактическите дейности. “ Това съобщи министър председателят Бойко Борисов, който участва на заключителния стадий на многонационалното обучение „ Тракийски меч - 2018 “ на Силите за специфични интервенции на страните-членки на самодейността В-9 от Югоизточна Европа. Демонстрацията се организира на образователен полигон „ Ново село “ и беше следена от командирите на Силите за специфични интервенции, военните аташета на държавите-участнички и посланици.

В отговор на журналистически въпрос министър председателят Борисов разяснява, че Народното събрание към този момент одобри на първо четене пакета от закони за хората с увреждания. „ Видяхте и бюджета – 150 милиона лв. в допълнение. Това, което сме поели като ангажимент, се прави в период “, сподели още министър-председателят.

„ В рамките на демокрацията не мога да кажа кой да стачкува и кой не. Това, което сме приели, Министерският съвет и Народното събрание, обещаното е изпълнено в цялостен размер, в пъти повече, в сравнение с по време на ръководство на Българска социалистическа партия “, добави министър председателят Бойко Борисов.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР