България Водещи дизайнери и архитекти се готвят за Dibla Design

...
България Водещи дизайнери и архитекти се готвят за Dibla Design
Коментари Харесай

Водещи дизайнери и архитекти се готвят за Dibla Design Awards

България Водещи дизайнери и архитекти се готвят за Dibla Design Awards Водещи интериорни дизайнери се приготвят за присъединяване в най-значимото и елитно събитие в сектора, случвало се в България за последните години Dibla Design Awards  Христо Боснев 20 септември 2019, 10:54  Водещи дизайнери и архитекти се готвят за Dibla Design Awards Източник: Dibla.com
дно от най-очакваните събития в света на архитектите и дизайнерите следва.

Водещи интериорни дизайнери се приготвят за присъединяване в най-значимото и елитно събитие в сектора, случвало се в България за последните години Dibla Design Awards.

Този влиятелен награден конгрес несъмнено носи престиж на спечелилите, а самите награди са невиждани за страната ни.

Екипът на Dibla е въодушевен от опцията да даде сцена за гения и опциите на българските проектанти.

Dibla Design Awards ще бъдат присъдени въз основа на самостоятелната експертна оценка на особено подбрано интернационално жури, формирано от опитни и реномирани експерти, приети и ценени в международен мащаб, някои от които същински звезди в сектора.

По традиция, формалната гала по връчване на премиите за интериорен дизайн ще се организира в София Ивент Център на 21 ноември 2019 година

Всяка година журито на Dibla Design Awards е подбрано с доста отговорност и старания.

съставът му е от български и задгранични експерти, като членовете се афишират авансово и обществено.

Това е значимо, от една страна, поради локалните особености в специалността, а от друга - дава отговор на въпроса къде е мястото на българския интериорен дизайн в международен мащаб. Всеки от журито гласоподава без значение за всеки план по шест критерия, като плановете се показват пред тях анонимно. че то е измежду главните претекстове на претендентите да се включат в съревнованието.

Тази година още веднъж ще бъде огромна конкуренцията в категорията "Дизайнер на годината " – най-желаното самопризнание, което един архитект може да получи за своя креативен и професионален принос за развиването и одобряването на българския интериорен дизайн у нас и по света.

Тук вижте забавните ни изявленията с някои от най-изтъкнатите български дизайнери, с които имахме опция да беседваме, с помощта на сътрудниците от Dibla.com.

Софийски апартамент, който очарова с интериор (СНИМКИ)

Апартамент в Пловдив, който очарова с интериор (СНИМКИ)

Софийският апартамент, в който човек може да се влюби (СНИМКИ)
Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Христо Боснев Източник: Dibla Design Awards интериор дизайнери награди
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР