България Вежди Рашидов сподели последните думи на Ламбо Стефан не

...
България Вежди Рашидов сподели последните думи на Ламбо Стефан не
Коментари Харесай

Вежди Рашидов сподели последните думи на Ламбо

България Вежди Рашидов показа последните думи на Ламбо „ Стефан не беше обезверен, само че му беше тъжно за живота ”, споделя някогашният министър  Надежда Неменски 2 декември 2019, 09:45  Вежди Рашидов показа последните думи на Ламбо
Вежди Рашидов показа последните думи на Ламбо
 Крадци отмъкнаха дарени пари от майка на болно дете
Крадци отмъкнаха дарени пари от майка на болно дете
 Дъжд и сняг, ниски градуси, след дни идва лека смяна
Дъжд и сняг, ниски градуси, след дни идва лека смяна
 Скандал: Нов опит за слагане на стентове на здрави хора
Скандал: Нов опит за слагане на стентове на здрави хора
 Коледната елха в София блестна
Коледната елха в София блестна
 Премиерът: Предлагам Сачева за обществен министър
Премиерът: Предлагам Сачева за обществен министър
 Пендаровски: България ни измъкна от тотална изолираност
Пендаровски: България ни измъкна от тотална изолираност
 Почина проф. Любен Корнезов
Почина проф. Любен Корнезов

ившият министър на културата Вежди Рашидов приказва в предаването „ Здравей, България” по NOVA за другарството си с починалата легенда на българските кино и спектакъл Стефан Данаилов.

В такива моменти човек мъчно приказва .

Прощаваме се със Стефан Данаилов на 2 декември

Почти се чуди човек какво да каже. Аз не мога да кажа за работа в спектакъл или в киното, тъй като не сме сътрудници. Но го познавам от дълго време и станахме положителни другари. Онова, което си припомням за Стефан, ориста по този начин подреди нещата, че аз да наследя министерството от него. Няма да не помни неговите думи: „ Абе, майна, пристигнах здрав тук, а си потеглям с шепа хапчета. Пази се”. А с мен се случи същото. Напрежението е голямо”, описа Рашидов.

Култовите реплики на Ламбо – от екрана и отвън него

Той споделя: „ Аз непрекъснато следях развиването на заболяването му. Често му звънях да го запитвам има ли потребност от нещо. Може би съм един от последните, които го видяха след комата в болничното заведение.

Стефан не беше обезверен, само че му беше тъжно за живота .

Попита за сина си в Америка, очакваше го с неспокойствие. Това му бяха последните думи”.
 Стефан Данаилов
Рашидов разкрива, че е изживял сходно нещо и той. „ Аз изживях сходно нещо, на ръба да си отпътува, неприятно е чувството. Но има един феномен, който видях и при Стефан. Няма да не помни думите на професор Петров, който ми сподели, че единствените хора, които са желали среща с него, сме били аз, госпожа Малчева (която се е грижела за Стефан Данаилов), племенницата му, доведеният му наследник. Синът му от Америка се е обаждал. Имаме един нрав, да си прави на ниска цена пиар, когато човек почине. Трябва до момента в който сме живи да си помагаме”, съобщи министърът.

Според него не може да питаш човек болен от рак по какъв начин е, тъй като той естествено не е добре. Важно е да питаш подобен човек дали има потребност от нещо.

Корнелия Нинова се разплака за Ламбо, Бойко Борисов: "Без сълзи "

За Стефан Данаилов в политиката

Рашидов съобщи: „ Стефан е доста земен. Предадохме си поста в министерството с прегръдка. Той беше почнал едни положителни неща и аз считам, че приемствеността значи да ги довърша и ги довърших.

Никого не уволних от министерството, тъй като ми трябваха специалисти, само че предизвестих всички, че който си разреши да оплюе този популярен артист, да постави леке върху него, ще го освободя. Не се случи, опазих го. Няма политика при огромния гений.

Имахме разминавания в политически проект. Той в никакъв случай не съобщи това, в което вярваше. Имали сме разногласия, само че с извънредно почитание. Голям гений беше, това потвърждава, че културата може да сплоти всичко”.

Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Надежда Неменски Източник: Стефан Данаилов Вежди Рашидов .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Как да проверим точат ли здравната каса от наше име  1 Изпреварваме съседките по кредитен рейтинг  1 България дава минимум пари за пенсии и помощи  1 Над 1 милион руснаци са във банкрут --> Пaрите ни  Как да проверим точат ли здравната каса от наше име Как да проверим точат ли здравната каса от наше име  Изпреварваме съседките по кредитен рейтинг Изпреварваме съседките по кредитен рейтинг  България дава минимум пари за пенсии и помощи България дава минимум пари за пенсии и помощи  Над 1 милион руснаци са във банкрут Над 1 милион руснаци са във банкрут Не пропускай  <br> Амазонските <strong> пожари </strong> могат да се окажат <strong> пагубни </strong> <br>
Амазонските пожари могат да се окажат пагубни
 <br> Дъжд през днешния ден, какво ще е времето през уикенда <br>
Дъжд през днешния ден, какво ще е времето през уикенда
 <br> <strong> Цеца Величкович </strong> подвигна грандиозна женитба на сина си <br>
Цеца Величкович подвигна грандиозна женитба на сина си
 <br> Привлечете <strong> шанс през 2020 година </strong> в дома с тези ритуали <br>
Привлечете шанс през 2020 година в дома с тези ритуали
Последни  Вежди Рашидов Вежди Рашидов показа последните думи на Ламбо  „ Тайната “ да създадеш сполучлив български артикул „ Тайната “ да създадеш сполучлив български артикул  Жертви на неприятното време в Съединени американски щати, петима починали във Франция Жертви на неприятното време в Съединени американски щати, петима починали във...  <p><strong>Как</strong> да научим детето на <strong>отговорност</strong> в 5 лесни стъпки</p> Как да научим детето на отговорност в 5 лесни стъпки  <p>Крадци отмъкнаха дарени пари от майка на болно дете</p> Крадци отмъкнаха дарени пари от майка на болно дете  <p>Кога ще вали сняг, идва смяна след дни&nbsp;</p> Кога ще вали сняг, идва смяна след дни  Скок в софтуерната машина на времето
Създадено за Samsung
Скок в софтуерната машина на времето  <p>Изкуството да пишеш на български&nbsp;&nbsp;(СНИМКИ)</p> Изкуството да пишеш на български (СНИМКИ)  Audi e-tron Sportback Audi налива 12 милиарда евро за електрификация до 2024 година  1300 трусове в Албания за 5 дни 1300 трусове в Албания за 5 дни  Европейски Съюз ревизира какво прави Гугъл с данните на хората Европейски Съюз ревизира какво прави Гугъл с данните на хората  <p><strong>Зодиите</strong> би трябвало да създадат това през <strong>2020</strong> за триумф в любовта&nbsp;</p> Зодиите би трябвало да създадат това през 2020 за триумф в...  <p>Това е най-големият камион в света</p> Това е най-големият камион в света  <p>Жертвите на офанзивата в Лондон - ученици на Кеймбридж</p> Жертвите на офанзивата в Лондон - ученици на Кеймбридж  <p>Скандал: Нов опит за слагане на стентове на здрави хора</p> Скандал: Нов опит за слагане на стентове на здрави...  <p>Коледната елха в София грейна</p> Коледната елха в София блестна  <p>За първи път в &bdquo;Маскираният певец&ldquo; паднаха две маски</p> За първи път в „ Маскираният артист “ паднаха...  <p>Борисов разгласи избора си за обществен министър</p> Борисов разгласи избора си за обществен министър  <p>Къде в Европейски Съюз се крадат най-вече коли</p> Къде в Европейски Съюз се крадат най-вече коли  Пендаровски: България ни измъкна от тотална изолираност Пендаровски: България ни измъкна от тотална изолираност Всичко от през днешния ден Виц на деня Попитали Радио Ереван: - Какво е абсурд? - Това е, когато щастието чука на вратата ти, а ти се оплакваш от шума! Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Българското разпятие, което изумява света (СНИМКИ)  Култовите реплики на Ламбо – от екрана и отвън него  Българката, която очарова света с гения си (ВИДЕО)  Крадец избра неверната къща, попадна на 82-годишна културистка  Как наподобява Кейт, когато пазари в супермаркет (СНИМКИ)  Истината зад именитите песни на Queen Водещи вести  Жертви на неприятното време в Съединени американски щати, петима починали във Франция Жертви на неприятното време в Съединени американски щати, петима починали във Франция  <p><strong>Зодиите</strong> би трябвало да създадат това през <strong>2020</strong> за триумф в любовта&nbsp;</p> От какво има потребност всяка зодия, с цел да успее в любовта през 2020 година  Европейски Съюз ревизира какво прави Гугъл с данните на хората Европейски Съюз ревизира какво прави Гугъл с данните на хората  <p>Изкуството да пишеш на български&nbsp;&nbsp;(СНИМКИ)</p> Изкуството да пишеш на български (СНИМКИ)  <p>Къде в Европейски Съюз се крадат най-вече коли</p> Къде в Европейски Съюз се крадат най-вече коли  Audi e-tron Sportback Audi налива 12 милиарда евро за електрификация до 2024 година  <p>Това е най-големият камион в света</p> Това е най-големият камион в света  <p><strong>Как</strong> да научим детето на <strong>отговорност</strong> в 5 лесни стъпки</p> Как да научим детето на отговорност в 5 лесни стъпки  Скок в софтуерната машина на времето Скок в софтуерната машина на времето

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР