България вече официално е кандидат за домакинство на световното първенство

...
България вече официално е кандидат за домакинство на световното първенство
Коментари Харесай

България иска да е домакин на световното по волейбол за младежи

България към този момент публично е претендент за домакинство на международното състезание по волейбол за младежи през 2021 година. Решението беше одобрено от управителния съвет на волейболната федерация, заседавал още веднъж виртуално поради пандемията от ковид.

„ За нас това е огромно предизвикателство и съм сигурен в триумфа ни – сподели президентът Любо Ганев. – Пари от Министерството на спорта не се поставят. Затова се обръщам с зов към всички, които обичат младите – в този момент е моментът да се помогне. Тепърва предстоят диалози с сътрудниците ни, а чакаме да се причислят и нови. Вече сме в контакт със международната централа (FIVB), с цел да знаем каква помощ може да чакаме оттова. Нашата цел обаче е главно родни сътрудници да ни оказват помощ да създадем действителност един превъзходен план, с помощта на който за България ще се приказва по целия свят. “

Управителният съвет анулира решение от 11 юни 2019-а, взето от някогашната администрация на федерацията. Тогава бе спряно за период от 3 години издаването на интернационалните трансферни документи за всички състезатели до навършването им на 21 година – в това число на тези, които попадат под изключително наблюдаване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР