България вече има петзвезден хотел от най-висок клас, който може

...
България вече има петзвезден хотел от най-висок клас, който може
Коментари Харесай

Топ мениджъри, посланици и дипломати откриха InterContinental Sofia

България към този момент има петзвезден хотел от най-голям клас, който може да се съпоставя с най-луксозните места за настаняване по целия свят. Вчера публично бе открит първият хотел от най-големия първокласен бранд в света InterContinental Hotels & Resorts. Над 500 души участваха на блестящото събитие, измежду които интернационалните предприемачи, топ мениджъри на най-големите интернационалните компании у нас, посланици, дипломати и представители на задграничните задачи. Лентата беше алегорично прерязана от генералния управител на InterContinental Sofia Анджело Зукала, вицепрезидента Оперативни действия Луксозни хотели на InterContinental за Европа Фергюс Стюарт, шефа на „ Галакси Инвестмънт Груп “ Константин Бояджиев и министъра на туризма Николина Ангелкова.

За положителното въодушевление на гостите се погрижиха надарените музиканти от струнен квартет Стрингс, Любо Киров, Васил Петров и Орлин Павлов.



Изненадата на вечерта бяха двама от най-хубавите шеф-готвачи на европейската кулинария, част от групата на InterContinental, началник Артур Февре и началник Тео Рандал, които подготвиха онлайн авторски предписания, които ще бъдат включени в разнообразното меню на Floret Restaurant and bar. На блестящото празненство всички присъстващи имаха опцията да опитат и специфичните виновност Face-to-face на New Bloom Winery.



„ Откриването на първия хотел от първокласния бранд InterContinental Hotels & Resorts слага София на картата на първокласния пазар и ще притегли висок клас туристи от целия свят “, сподели по време на церемонията Анджело Зукала. По думите му хотелът съчетава интернационалното ноу-хау на веригата и типично българските обичаи, което прави InterContinental Sofia неповторимо и неповторимо място. „ Това е най-хубавия първокласен хотел в София и България “, безапелационен е Зукала.

На разположение на гостите са 194 първокласни стаи и 37 жилището, оборудвани с най-съвременни технологии и над 635 кв. м. зали за конференции и обществени действия. „ Разработихме InterContinental Club Lounge, предоставящ новаторските за българския пазар персонално обслужване и извънредни привилегии, които вършат престоя на гостите още по-специален “, добави Зукала. Хотелът предлага и професионални консиерж услуги с самостоятелен метод към всеки посетител и неговите потребности. Раздположен е на стратегическо място в центъра на София, съчетаващо неповторима панорама към Витоша и спиращ дъха аспект към площад „ Народно заседание “ и храм-паметника „ Александър Невски “.



InterContinental Sofia е благосъстоятелност на водещата капиталова компания Галакси Инвестмънт Груп през Интерхотел Гранд – Хотел София АД и се ръководи от „ InterContinental Мениджмънт България” ЕООД. „ Откриването на първокласния хотел е следващото доказателство за умеенето на „ Галакси Инвестмънт Груп” да влага в планове с капацитет “ сподели шефът Константин Бояджиев. По думите му това е следващата крачка, с която компанията ще способства за построяването на позитивния облик на страната като съвременна туристическа дестинация и като уместно място за правене на бизнес. „ Стратегическо партньорството сред Галакси Инвестмънт Груп и InterContinental Hotels Group, дава опция за хотелския бизнес у нас да се издигне на качествено ново интернационално равнище.

InterContinental Hotels & Resorts, най-големия първокласен бранд в света със 70-годишна история, е част от InterContinental Hotels Group (IHG®). Към днешна дата IHG® е водеща хотелска верига, която оперира в близо 100 страни и заема лидерски позиции в едни от най-атрактивните сегменти в сектора.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР