България Възможен ли е балансът между родителството и работата? Шестото

...
България Възможен ли е балансът между родителството и работата? Шестото
Коментари Харесай

Възможен ли е балансът между родителството и работата?

България Възможен ли е салдото сред родителството и работата? Шестото издание на най-големия фамилен конгрес у нас ще се организира на 22 февруари 2020 г, събота в ет. 5, НДК, София, а регистрацията е отворена и безвъзмездна на уеб страницата на самодейността 11 февруари 2020, 17:25  Възможен ли е салдото сред родителството и работата?
редстои най-голямото, шесто издание на Академия за родители.

Водеща е тематиката за работещите родители и намирането на салдото в Зона Кариера и семейство на Академия за родители. Шестото издание на най-големия фамилен конгрес у нас ще се организира на 22 февруари 2020 г, събота в ет. 5, НДК, София, а регистрацията е отворена и безвъзмездна на уеб страницата на самодейността.

Зоната Кариера и семейство е новото попълнение в Академия за родители тази година. Тя ще събере на едно място над 25 лектори – експерти и в това време родители, които балансират сред професионалните и персонални си цели.

Към тях ще се причислят и водещи работодатели, които дават работни позиции и придобивки, подобаващи за родители като гъвкаво работно време, работа от у дома, събития за деца и детски ъгъл в офиса, финансов бонус при раждане на дете и други.

Първата полемика в Кариера и семейство ще е на тематика „ Професия по предопределение “ . В нея ще се включат Елисавета Белобрадова и Красимира Хаджииванова, Ирина Ботева, Руми Илиева и Олга Нинова-Траянова.

Програмата продължава с работилница с Дария Топалова на тематика „ Как да се представим на изявление за работа след майчинство? “ . По-късно Зорница Трифонова ще показа тематиката „ Как да се намерим, когато сме се изгубили в родителството? “.

Какви са работещите „ Политики на компании за поддръжка на родители “ ще разискват Виктор Фачев, Виктория Блажева. Модератор на панела ще е Екатерина Тонова.

„ Как да се оправим с кариера, деца, сътрудник и персонални потребности? “ ще се случи тъкмо преди обяд. В полемиката са поканени Антон Бъчваров, Поля Александрова, Мария Милушева и Мария Чинчева. Програмата визира и тематиката за „ Промяна на кариерата – развиване и преквалификация “ с юрист Полина Берг, финансовия съветник Анна Янчева и маркетинг специалиста Людмила Добрева.

Ще се засегне и тематиката за „ Мъжете и бащинството “ с Димитър Стоянов и Деница Денева дружно със Светослав Спасов и Антон Бъчваров. Последният панел е „ Родители със личен бизнес и персонален живот “ , където Цветелина Тенева ще модерира полемиката с Александър Кръстев, Олга Василевска и Блажка Димитрова.

Организаторите канят всички бременни, бъдещи бащи, родители и деца за една ползотворна фамилна събота с доста забавни лекции, на практика работилници, занимания за деца, дарове, награди и изненади.

Участието в събитието е гратис, само че изисква предварителна регистрация на уеб страницата на самодейността.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Академия за родители

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР