България във всички ѝ органи, имащи отношения по безопасността и

...
България във всички ѝ органи, имащи отношения по безопасността и
Коментари Харесай

Зоран Заев благодари за съпричастието и помощта на България

България във всички ѝ органи, имащи връзки по сигурността и бедствията за подобен вид произшествия, работи бързо и е на място сега . Това съобщи служебният министър председател Стефан Янев на ексклузивен брифинг в Министерския съвет, отдаден на, където починаха 45 души, а 7 са ранени.

Днес е необикновен ден, ден, който е белязан за българския народ от две съществени нещастия. Единият случай е, където починаха български жители. Една покруса, която сега се проверява, конкретика няма да бъде коментирана. В рамките на по-малко от 7-8 часа нова покруса беляза тази нощ - злополука с рейс, регистриран в Република Северна Македония, и с над 40 починали души.

Стефан Янев посочи, че нещастията са общи, нещастията са това, което ни прави хора и съпричастни, без значение каква народност са починалите хора. Единственото, което можем да създадем, е да изразим нашата съпричастност с околните, фамилиите и съболезнования, сподели Янев.
 Оцелял от пожара в рейса споделил пред Заев за гърмеж
Оцелял от пожара в рейса споделил пред Заев за гърмеж

Все още не е доказана самоличността на починалите

Оцелелите от злополуката са настанени в " Пирогов ", контузиите са леки, за психологични контузии е рано да се приказва и Янев се надява в околните дни множеството хора да бъдат превозени до местата, където те желаят или техните близки желаят. Българските управляващи и управляващите в РСМ имат съгласуваност в опазването на здравето . Координацията е основана на всички равнища и се надяваме от следствието да научим поучения и пороци, които да ни предпазят от недопускането на сходни произшествия за в бъдеще, сподели Стефан Янев.

Служебното държавно управление обмисля опцията да разгласи ден на печал. Днес е проява на нашата съпричастност и на първо място да погледнем дълбоките човешки корени, които са в основата на положителните добросъседски връзки с РСМ. Дали и по какъв начин ще се развият връзките и диалозите сред двете страни - Стефан Янев има вяра в разговора и в духа на неприкритост.

Допълнителна логистична поддръжка не е нужна към сегашния миг. Янев отхвърли да даде коментар какво са си споделили българските и македонски управляващи с оживелите от злополуката на " Струма ". Това, което ще кажем, от изтървани изречения може да излязат истории за някакъв тип съмнение или нещо в допълнение, изясни Янев.
 Пеканов за случая на Автомагистрала „ Струма “: Държавата не може да си свърши работата
Пеканов за случая на Автомагистрала „ Струма “: Държавата не може да си свърши работата

Той изясни, че би трябвало да се мисли по какъв начин плановете да бъдат оправдано ефикасни

От своя страна министър председателят на Северна Македония Зоран Заев съобщи, че това е една страшна покруса с македонския рейс. Той благодари за съчувствието на България, което е усетил . Бил е осведомен доста бързо. Заев се надява оживелите хора от тежката злополука да останат живи и да оздравеят. Координацията сред РСМ и България е на извънредно високо равнище.

Болката е огромна и за двете страни, акцентира Заев и добави, че в положително и неприятно двата приятелски народа постоянно са били дружно и са си помагали. Според него ще има въздействие от огромната покруса с авариралия рейс на Автомагистрала " Струма " в РСМ.

Той пожела триумф за което се управлява от " Продължаваме промяната ", Има Такъв Народ, Българска социалистическа партия и Демократична България.
 Янев не мисли, че автомагистралата е отговорна за тежкия случай
Янев не мисли, че автомагистралата е отговорна за тежкия случай

Трябва да има баланс сред информацията
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР