България – във фокуса на Европейския парламент. В деня, в

...
България – във фокуса на Европейския парламент. В деня, в
Коментари Харесай

Вот на недоверие срещу „Борисов 3” и въпроси от Европа в един ден

България – във фокуса на Европейския парламент. В деня, в който опозицията у нас внесе първия избор на съмнение против кабинета " Борисов 3 " за корупция, министър председателят Бойко Борисов отговаряше на въпросите на депутатите в Страсбург.

Бъдещето на Европа и младежите, европейската вероятност за Западните Балкани, сигурността и цифровата стопанска система – това са четирите целта, показани през днешния ден в Страсбург.

Инициативата на България за присъединение на Западните Балкани беше измежду най-обсъжданите тематики през днешния ден и в подтекста на убийството на сръбски политик в Косово.

Горещите тематики пред Съюза като миграцията, сигурността, сложните връзки с сътрудници като Турция и Русия, бяха последвани от въпроси, свързани с вътрешната обстановка в България.

Зелените в Екологичен потенциал демонстрираха интерес към дебатите за Пирин и митингите против корупцията и Борисов отговори на въпросите им.

Премиерът не разяснява импортирания от опозицията избор на съмнение у нас, само че благодари на европейските социалисти за поддръжката, изключително за приемане на Истанбулската спогодба.

В същото това време 80 депутати от Българска социалистическа партия желаеха оставката на държавното управление, тъй като не можело да се оправи с корупцията в страната. Избраният миг нямал общо с европредседателството ни.

Българска социалистическа партия нападат и по тематики от опазване на здравето през публични поръчки до контрабанда. Движение за права и свободи не сложиха подписите си през днешния ден, само че в пленарната зала ще гласоподават срещу държавното управление, и то със свои момтиви. Подкрепа не пристигна и от „ Воля”.

Заради подозрения за корупция от Българска социалистическа партия желаеха да бъдат разкрити отчетите на ДАНС и Прокуратурата за приходните организации или документът да бъде прегледан на закрито съвещание, а от ГЕРБ – нямат нищо срещу.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР