България върви по правилния път и защитава своите интереси -

...
България върви по правилния път и защитава своите интереси -
Коментари Харесай

Юлиан Ангелов: България си гарантира добро бъдеще по отношение доставките на газ

България върви по верния път и пази своите ползи - с играждането на " Балкански поток " и хъба, които ще обезпечат доставките на газ. Също и включването на страната ни в проека " Александруполис ". Това съобщи в " Още от деня " депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Юлиан Ангелов.

По думите му България си е подсигурила положително бъдеще от позиция на доставките на газ.

Ангелов разяснява и изявленията на сръбския външен министър от последните дни, които засягат българското малцинство в Сърбия.
Юлиан Ангелов: Политиката на Сърбия, откогато страната се освобождава от Турско иго, до ден сегашен постоянно е била ориентирана против България. Това е исторически факт и продължава до ден сегашен, за жалост.
Той съобщи, че Министерство на външните работи и министърът на защитата Красимир Каракачанов са реагирали уместно на изявленията на сръбския външен министър. Според него Сърбия продължава с политиката за усвояване на българското малцинство в страната.

По отношение на водната рецесия Ангелов сподели, че Българска социалистическа партия нямат съображение да внасят избор на съмнение по тематиката, защото съгласно него и левицата носи виновност за положението на ВиК бранша. Допълни, че ръководещите поставят старания за разрешаването на казуса.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР