България Върнаха в ареста съпругата на Васил Божков Елена Динева

...
България Върнаха в ареста съпругата на Васил Божков Елена Динева
Коментари Харесай

Върнаха в ареста съпругата на Васил Божков

България Върнаха в ареста брачната половинка на Васил Божков Елена Динева бе пусната на независимост против рекордната парична гаранция от 1,5 млн. лв.  Василена Василева 27 февруари 2020, 16:56  Министерство на здравеопазването предлага ограничения, с цел да понижим риска от заразяване с ковид
Министерство на здравеопазването предлага ограничения, с цел да понижим риска от заразяване с ковид
 Гешев: Политиците да решат коя страна избират
Гешев: Политиците да решат коя страна избират
 Няма да се купува нов аероплан за властта
Няма да се купува нов аероплан за властта
 Купища разгласи с пишман майстори, по какъв начин да се предпазим
Купища разгласи с пишман майстори, по какъв начин да се предпазим
 Д-р Кунчев: Вносът на ковид в България е неминуем
Д-р Кунчев: Вносът на ковид в България е неминуем
 Борисов: При зараза ще се оправим, само че ще е скъпо
Борисов: При зараза ще се оправим, само че ще е скъпо
 6 месеца българин лежи в арменски арест, какво прави страната
6 месеца българин лежи в арменски арест, какво прави страната
 Дефицит на маски и медикаменти против грип у нас
Дефицит на маски и медикаменти против грип у нас

пелативният профилиран углавен съд върна в ареста брачната половинка на Васил Божков Елена Динева, съобщи БГНЕС.

Миналата седмица Динева бе пусната на независимост против рекордната парична гаранция от 1,5 млн. лв.. Прокуратурата незабавно изиска тя да бъде върната в ареста. Динева от своя страна пък настоя да ѝ бъде понижена паричната гаранция.

Пуснаха брачната половинка на Божков с 1,5 млн. лева гаранция

Васил Божков и съдружникът му апелират решението за задържането им

Според прокуратурата, в случай че Елена Динева остане на независимост, тя би могла да попречи на следствието, като укрие и даже унищожи доказателства и по този метод извърши закононарушение против правораздаването.

Гешев: Политиците да решат коя страна избират

По-рано Апелативният спецсъд прегледа жалбите на бранителите на Божков и на съдружника му Георги Попов. Те бяха против задържането им за период от 72 часа.

Съдът одобри, че откакто двамата обвинени на процедура не са арестувани, липсва законово съображение за надзор на тези актове от страна на институцията, а обжалването им се прави по реда на чл.200 от Наказателно-процесуален кодекс.

Определението е дефинитивно и не предстои на обжалване.

Божков и Попов са в Обединените арабски емирства. Прокуратурата желае от локалните управляващи двамата да бъдат екстрадирани в България.

Прокуратурата желае задържане под стража за брачната половинка на Божков

Задържането за 72 часа е поради обвиняването на Божков за управление на проведена група, правила от 2014 до 2020 година закононарушения от друг темперамент, а на Попов – за участие в групата. Обвиненията на двамата обаче са задочни, тъй като при повдигането им предишния месец те към този момент бяха напуснали страната.

В случай, че настояването за екстрадиция бъде почетено, при идването си у нас те би трябвало да бъдат отведени в следствения арест и до 72 часа изправени пред Специализирания углавен съд.

От Исперих през днешния ден основният прокурор Иван Гешев съобщи, че и прокуратурата, и българската страна са си свършили работата.

"Говорено е с тамошната прокуратура на високо равнище. Топката е в друга страна ", сподели обвинител номер едно.

 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Редактор: Василена Василева Източник: .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
24 коментара  1 Правят указател на домоуправителите  1 За 155 км към София и Варна няма да е нужна винетка  1 Колко време чакаме на опашка в Национален осигурителен институт  1 Сачева: Не може хората сами да вземат решение да излязат в карантина --> Пaрите ни  Правят указател на домоуправителите Правят указател на домоуправителите  За 155 км към София и Варна няма да е нужна винетка За 155 км към София и Варна няма да е нужна винетка  Колко време чакаме на опашка в Национален осигурителен институт Колко време чакаме на опашка в Национален осигурителен институт  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 Не пропускай  Дефицит на маски и медикаменти против грип у нас Дефицит на маски и медикаменти против грип у нас  <br> Захлаждане и рисково време през днешния ден <br>
Захлаждане и рисково време през днешния ден
 <br> Зодии, с които е по-лесно да се живее <br>
Зодии, с които е по-лесно да се живее
 <br> Мерил Стрийп е <strong> неузнаваема </strong> и с нов цвят на косата. Вижте я <br>
Мерил Стрийп е неузнаваема и с нов цвят на косата. Вижте я
Последни  Джулиан Асандж Отложиха делото за екстрадицията на Асандж. Той:...  Отрицателни са пробите на всички изследвани за ковид в България Отрицателни са пробите на всички изследвани за...  <p>Как да се предпазим от новия коронавирус</p> Как да се предпазим от новия ковид  Вицепрезидентът на Иран инфектирана с ковид Вицепрезидентът на Иран инфектирана с ковид  Върнаха в ареста брачната половинка на Васил Божков Върнаха в ареста брачната половинка на Васил Божков  <p>Успешен старт на новия сезон на &bdquo;Шеф под прикритие&ldquo;</p> Успешен старт на новия сезон на „ Шеф под...  Грипна почивка в Пловдив и Раковски - 4 учебни заведения затвориха порти Грипна почивка в Пловдив и Раковски - 4 учебни заведения...  Коронавирус в Съединени американски щати, източникът не е явен Коронавирус в Съединени американски щати, източникът не е явен  <p><span style= „ Котка в стената “ новият политически...  Трима с ковид в Гърция, напрежението в страната пораства Трима с ковид в Гърция, напрежението в страната...  <p>Култовото предаване &bdquo;Сладко отмъщение&ldquo; се&nbsp;завръща в ефира</p> Култовото предаване „ Сладко отмъщение&ldquo...  Иван Тодоров Шефът на " ТАД Груп " Иван Тодоров на независимост против 100...  <p>Италия в плен на <strong>коронавируса</strong>, папа Франциск<strong> &quot;леко болен&quot;</strong></p> Италия в плен на ковид, папа Франциск "леко...  Иван Гешев Гешев: Политиците да решат коя страна избират  <p><strong>Атанаска:</strong> Тази специалност е моето призвание</p> Атанаска: Тази специалност е моето предопределение  <p>Прераждане за иконата измежду &quot;горещите&quot; хечбеци</p> Прераждане за иконата измежду "горещите " хечбеци  Шокиращи данни за опазването на здравето в Русия Шокиращи данни за опазването на здравето в Русия  <p>Двама готвачи в люта </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР