България Валентин Златев вече не е ръководител на Лукойл Решението

...
България Валентин Златев вече не е ръководител на Лукойл Решението
Коментари Харесай

Валентин Златев вече не е ръководител на „Лукойл”

България Валентин Златев към този момент не е началник на „ Лукойл ” Решението за промяната е взето с протоколно решение на едноличния притежател на капитала на сдружението „ Лукойл Юръп Холдингс Б.В. ”, което е записано в Холандия  Надежда Неменски 19 април 2019, 22:40  Валентин Златев към този момент не е началник на „ Лукойл ” Източник: БГНЕС
алентин Златев към този момент не е началник на „ Лукойл България”. Промяната е вписана в Търговския указател, съобщи организация БГНЕС. Златев, който беше отпред на компанията от 2008 година, ще бъде заменен от Булат Субаев.

Решението за промяната е взето с протоколно решение на едноличния притежател на капитала на сдружението „ Лукойл Юръп Холдингс Б.В.”, което е записано в Холандия.

С днешна дата договорът на Златев е преустановен и той не съставлява българското сдружение .

По информация на „ Медиапул “ той ще остане в компанията, само че на различен пост – ръководител на контролния съвет. Валентин Златев е наследник на Васил Златев, дългогодишния кмет на град Правец – родното място на Тодор Живков.

Новият началник на най-голямата рафинерия на Балканите е 44-годишният Булат Субаев ,

който идва от Прага. По данни от съветските медии той е бил през последните 8 години общоприет шеф на „ Лукойл ЦИЕ и Белгия “, която дава отговор за бизнеса на най-голямата съветска петролна компания за Централна и Източна Европа. Преди това Субаев е бил началник на дъщерната компания на „ Лукойл” в Белгия.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР