България Валежи, след уикенда ново захлаждане с няколко градуса До

...
България Валежи, след уикенда ново захлаждане с няколко градуса До
Коментари Харесай

Валежи, след уикенда ново захлаждане с няколко градуса

България Валежи, след уикенда ново захлаждане с няколко градуса До края на седмицата температурите ще са над 20 градуса, само че през нощта и на следващия ден се чакат превалявания, от неделя също  Виолета Русенова 9 май 2019, 14:11
нес облачността още веднъж ще се усили от запад на изток и по здрач са вероятни слаби валежи в Западна България. Вятърът ще е по-осезаем на изток, където в следобедните часове скоростта на поривите ще доближава до 50 километра в час. Температурите денем ще са сред 17 и 22 градуса. По-хладно се обрисува времето към крайбрежието, съобщи NOVA.

В планинските масиви на Западна България ще превалява дъжд, а над 1800 метра и слаб сняг. По Черноморието ще е облачно, само че изсъхнало. В хода на деня ще се усилва вятърът.

През нощта и на следващия ден се чакат превалявания, които ще са по-значителни в Югоизточна България. Отново там на следващия ден ще има и гръмотевична интензивност. В събота облачността ще се раздра до слънчево време, само че в неделя и при започване на новата седмица чакаме страната ни да попадне под въздействието на просторен средиземноморски циклон. Ще вали с по-голяма периодичност и активност в Западна и Централна България. Валежите ще са съпроводени от гръмотевици и по-силен вятър. Дневните температури до края на тази седмица ще са над 20 градуса. В началото на новата обаче ще паднат надолу с няколко градуса.

Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Виолета Русенова Източник:
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР