България Вълчев: Ще се наложи изместване на изпитите Изпитите на

...
България Вълчев: Ще се наложи изместване на изпитите Изпитите на
Коментари Харесай

Вълчев: Ще се наложи изместване на изпитите

България Вълчев: Ще се наложи изместване на изпитите Изпитите на дванадесетокласниците евентуално ще бъдат отсрочени за 30 май и 1 юни  Ива Ваташка 2 април 2020, 09:09  Вълчев: Ще се наложи изместване на изпитите Източник: БГНЕС
"Единственият сюжет, по който ще приказваме през днешния ден е този, при който ще се възстановят образователните часове от 14 май. Ще се наложи да се реалокират изпитите от 4 до 10 дни ", съобщи просветителният министър Красимир Вълчев по време на изключителния брифинг във връзка препоръчаното удължение на изключителното състояние.

"Предвижда се държавните зрелостни изпити да се проведат на 30 май и на 1 юни - да има 8-9 образователни дни, с цел да се завърши образователната година за 12 клас. 7-8 дни ще се забави и издаването на дипломите ".

Темпът в броя на инфектираните се усилва, не сме достигнали пика. Готови сме, в случай че някое висше учебно заведение по света реши да не се местят акциите за кандидатстване - да издадем по-рано дипломите на 12 клас ", добави той.

Относно образованието в електронна среда министърът съобщи, че няма единна организация, само че тя и не може да бъде основана в подобен къс интервал.

"Отказвайки се от единната организация, няма да имаме единно отучване ".

Очаквайте детайлности!
 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Редактор: Ива Ваташка .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 1/3 от нашенците оповестиха спад на приходите си  1 Предлагат снабдяване вкъщи на пенсиите  1 Нови периоди за осигурителни вноски на едноличните търговци  1 Вижте с какъв брой поевтиняват парното и топлата вода --> Пaрите ни  1/3 от нашенците оповестиха спад на приходите си 1/3 от нашенците оповестиха спад на приходите си  Предлагат снабдяване вкъщи на пенсиите Предлагат снабдяване вкъщи на пенсиите  Нови периоди за осигурителни вноски на едноличните търговци Нови периоди за осигурителни вноски на едноличните търговци  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 --> Не пропускай  Защитната маска за лице към този момент е наложителна Защитната маска за лице към този момент е наложителна  <br> Кой се оправи с COVID-19 без да затваря бизнеси и учебни заведения <br>
Кой се оправи с COVID-19 без да затваря бизнеси и учебни заведения
 <br> Какво ще се случи с банковите заеми на хората <br>
Какво ще се случи с банковите заеми на хората
 <br> За Ковид-19: Разказва един българин в Мадрид <br>
За Ковид-19: Разказва един българин в Мадрид
Последни  Вълчев: Ще се наложи изместване на изпитите Вълчев: Ще се наложи изместване на изпитите  <p>Възрастта на <strong>жертвите</strong> на <strong>COVID-19</strong> пада, <strong>преувеличени</strong> ли са твърденията</p> Възрастта на жертвите на COVID-19 пада, пресилени ли...  Лекарите от Банско афектирани: Не сме прикривали случаи на COVID-19 Лекарите от Банско афектирани: Не сме прикривали случаи на...  449 инфектирани с Ковид-19 у нас 449 инфектирани с Ковид-19 у нас  Mazda3 Skyactiv-X ДВГ бил мъртъв? Mazda не мисли по този начин  Снимката е илюстративна Усложнена зимна конюнктура на прохода „ Предел ”  Рекорден брой умряли от Ковид-19 в Съединени американски щати Рекорден брой умряли от Ковид-19 в Съединени американски щати  Завръща ли се пролетното време? Завръща ли се пролетното време?  Бебе на 6 седмици умря от Ковид-19 в Съединени американски щати Бебе на 6 седмици умря от Ковид-19 в Съединени американски щати  Бил Гейтс Бил Гейтс: Всичко в Съединени американски щати би трябвало да се затвори  Пожар избухна в остарялата митрополия на Велико Търново Пожар избухна в остарялата митрополия на Велико Търново  Майк Помпео Борисов беседва с държавния секретар на Съединени американски щати Майк...  <p>БАБХ стартира засилени инспекции за Великден и Гергьовден</p> БАБХ стартира засилени инспекции за Великден и Гергьовден  Деница Сачева Деница Сачева: Животът постоянно е най-съществен  Кирил и Георги Домусчиеви Родителите на братя Домусчиеви подариха хлорохин и 100...  <p>COVID-19 взе нова жертва - мъж на 40 години</p> COVID-19 взе нова жертва - мъж на 40 години  <p>Любовни провокации за Ненчо Балабанов в &bdquo;All Inclusive&ldquo;</p> Любовни провокации за Ненчо Балабанов в...  <p>Отборният дух ще е на тестване в Hell&rsquo;s Kitchen България</p> Отборният дух ще е на тестване в Hell’s Kitchen...  Как природата стопира смъртоносните вируси Как природата стопира смъртоносните вируси  <p>Солидарни ли са бензиностанциите с хората в рецесията?</p> Солидарни ли са бензиностанциите с хората в рецесията? Всичко от през днешния ден Виц на деня - Мамо, ще си имаме коте! - Откъде ти хрумна!? - Татко го предложения да пристигна, когато ти си нощна промяна! Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  За Ковид-19: Разказва един българин в Мадрид  Баба Тонка - майката на бунтовниците, която живее в името на свободата  Нютон прави велико изобретение по време на обществена изолираност  Принц Чарлз с позитивна проба за COVID-19  Изследване: Голяма част от българите считат, че няма да се заразят с ковид  Млада българка впечатлява с новаторски план в Лондон Водещи вести  Завръща ли се пролетното време? Завръща ли се пролетното време?  Лекарите от Банско афектирани: Не сме прикривали случаи на COVID-19 Лекарите от Банско афектирани: Не сме прикривали случаи на COVID-19  Рекорден брой умряли от Ковид-19 в Съединени американски щати Рекорден брой умряли от Ковид-19 в Съединени американски щати  Бебе на 6 седмици умря от Ковид-19 в Съединени американски щати Бебе на 6 седмици умря от Ковид-19 в Съединени американски щати  Снимката е илюстративна Усложнена зимна конюнктура на прохода „ Предел ”  Пожар избухна в остарялата митрополия на Велико Търново Пожар избухна в остарялата митрополия на Велико Търново  Бойко Борисов Бойко Борисов: Гордея се с всеки един български жител  Бил Гейтс Бил Гейтс: Всичко в Съединени американски щати би трябвало да се затвори  <p>МС предлага удължение на изключителното положение</p> Министерски съвет предлага удължение на изключителното състояние  <p>COVID-19 взе нова жертва - мъж на 40 години</p> COVID-19 взе нова жертва - мъж на 40 години  Кирил и Георги Домусчиеви Родителите на братя Домусчиеви подариха хлорохин и 100 хиляди лв. на болничното заведение в Ловеч  <p>Възрастта на <strong>жертвите</strong> на <strong>COVID-19</strong> пада, <strong>преувеличени</strong> ли са твърденията</p> Ненков: Прибързано е да твърдим, че възрастта на жертвите на COVID-19 пада  Mazda3 Skyactiv-X Mazda има вяра на ДВГ, поддържа изследването на нови биогорива  Майк Помпео Борисов беседва с държавния секретар на Съединени американски щати Майк Помпео Източник:
vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР