България в извънредно положение, а светът - в пандемия. Как

...
България в извънредно положение, а светът - в пандемия. Как
Коментари Харесай

Кризата COVID-19: Всичко, което трябва да знаете

България в изключително състояние, а светът - в пандемия. Как и за какво ни сполетя новият ковид, реагирахме ли вярно и ще се оправим ли със болестта?

Думата имате вие с вашите въпроси, експертите - с техните отговори и екипът на bTV Новините с потребни репортажи от страната и чужбина. Всичко, което би трябвало да знаете в този момент.

Коронавирусът и България Ивет: Бъдете мощни. В това сме дружно! Щабът: 11 нови случая на ковид у нас Ангелкова за туристите ни в Буенос Айрес: Редно е да си платят, с цел да могат да се приберат Да те дезинфекцира Кобрата (ВИДЕО и СНИМКИ) Заради COVID-19: Българска народна банка с ограничения за 9,3 милиарда лева Правната комисия зацикли за изключителното състояние Драконовски ли са ограниченията за сигурност на Летище София? Мерки против ковид: Каква е обстановката на граничните ни пунктове МБАЛ " Света София " е в подготвеност да се включи в битката с COVID-19 Въвеждат вечерен час в цялата Смолянска област Скандал в аероплан: Български пасажери принудиха англичани да слязат от борда Борисов благодари на учените от Българска академия на науките, които изготвят сюжети за ковид у нас Министерство на вътрешните работи открива броя на непознатите туристи по хотелите у нас поради COVID-19 Още две заводи у нас започват производството на защитни костюми Установени са контактните лица на пациента с COVID-19 във Велико Търново Кукушева: Обмисляме да предложим да се замразят промоциите в комерсиалните обекти Извънредни ограничения в ромската квартал " Кармен " на Казанлък Мария Габриел: Първите проби на ваксина против ковид евентуално ще са през юни Първи случай на инфектиран с ковид в Бургас Атанас Мангъров: Маските и ръкавиците не правят никаква работа
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР