България успя в най-малка степен в сравнение с всички други

...
България успя в най-малка степен в сравнение с всички други
Коментари Харесай

Трайчо Трайков: Има сценарий да се направи проектът "Белене" жизнеспособен

България съумя в най-малка степен спрямо всички други нови страни членки на Европейския съюз да се приближи до европейското развиване и богатство. Основни аргументи за това са вътрешната структура на ръководството ни и метода, по който формулираме и отстояваме позициите си в Брюксел. Това сподели утринния блок на Българска национална телевизия някогашният министър на стопанската система и енергетиката Трайчо Трайков Трайчо Трайков е някогашен министър на стопанската система, енергетиката и туризма в... към профила.

Той посочи, че задачите на новосъздадената платформа "Български манифест за Европа " са политически. Припомняме, че зад платфопрмата стоят четири десни извънпарламентарни партии - ДСБ и обединяването Нова република, "Да, България ", "Зелените " и ДЕОС.

Трайчо Трайков разяснява и желанията на ръководещите за проверка на приватизационни покупко-продажби. Има извънредно рисково разбъркване на тезите – че приватизацията е отговорна за нещо. Не съм уверен в чистотата на тези претекстове, нито в способността на страната да въздаде правдивост толкоз години след тези покупко-продажби, акцентира Трайков.

По думите му Българска социалистическа партия са театрална съпротива. Те носят голяма част от отговорността изобщо да се стигне до този проблем, добави някогашният стопански министър.

По думите му отчетът на Българска академия на науките, в който се твърди, че планът АЕЦ "Белене " може да бъде доходоносен при избрани условия, е неплатежоспособен. Според Трайчо Трайков има сюжет да се направи планът "Белене " жизнерадостен.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР