БЪЛГАРИЯ, УКРАЙНА, РУСИЯ! – КАКВО СЕ СЛУЧВА!„Аз съм БЪЛГАРИН, защото

...
БЪЛГАРИЯ, УКРАЙНА, РУСИЯ! – КАКВО СЕ СЛУЧВА!„Аз съм БЪЛГАРИН, защото
Коментари Харесай

Иван Тренев: Русия вече е спечелила войната в етерното пространство!

БЪЛГАРИЯ, УКРАЙНА, РУСИЯ! – КАКВО съдебна експертиза СЛУЧВА!
„Аз съм БЪЛГАРИН, тъй като НЕ СЪМ русофоб и съм още повече БЪЛГАРИН, тъй като НЕ СЪМ русофил!“ ( И. Тренев)
ИМА НЯКОЛКО ДЕЙСТВАЩИ АСПЕКТА: Глобализьм, Геополитика, „Ковид“.
Кинолентите са запазили безспорни подиуми от 1991 година в Украйна подиуми на принуждение, издевателства, убийства, пожари и опустошения, които изумително припомнят на нацистките съвсем забравени от света събития! Банда от убийци ( ПАРАВОЕННИ СТРУКТУРИ НА „STAND BEHIND“) – вилнее в Полша, като се показват за съветски военни, т.е. облечени в подобаващи облекла и полското население ги приема сърдечно. Правят се трапези, изнася се ястие, гостите са посрещнати като скъпи хора, нахранени и през нощта всички запсали поляци са били убити! Но не милостиво: те са били мушкани с ножове, рязани крака, избождани очи, разчленявани, разчеквани, дребни деца бебета с пробито чело е сложено като връх на куп от трупове! Тази история се подминава от Западна Европа от всяка една европейска страна, която през днешния ден претендира за просвета, за почитан член на европейски съюз. Същите европейци сега като изпуснати духове от кутията на Пандора, като освирепели влечуги излезли от изъхнали, изсушени кладенци основават най-невероятни наказания против съветските войски, които след 8 годишни издевателства над Луганск и петропавловските поданици, тъй като приказват съветски и са руснаци!
Всички тези няколко апсекта на глобализъм, коронавирус и геополитика са едно и също и не си опонират. Глобализмът желае хаус, войни, апетит, бедствия, опустошаване на междинната класа, покоряване на народите с робско смирение. Локални войни са добре пристигнали. Има един вид който се проповядва от Саймън Паркър, Майк Адамс, Чарли Вард … според, който „белите шапки“, към които принадлежи и Путин, са договорили с него разрушаването на ресурсите на Кабала (хазарската мафия, дълбоката страна, елита ръководещ света). Тези запаси включват заграбването на украинските благосъстояния петрол, газ, пшеница … заличаване на био оръжията, прекъсване създаването на атомна бомба за техните частни цели, прекъсване на банкови транзакции на пране на пари, прекъсване на трафика с деца и хора. Този вид и да е правилен, не трансформира обстоятелствата на терена и не анулира останалите пояснения.
Съгласно Геополитиката, Съединени американски щати (или Кабала ) изпращат оръжие, наемници и водят хибридна война за вкарване на Украйна към Европейски Съюз и/или НАТО и/или да имат бази там под някаква форма. Тъй като Съединени американски щати едностранно са излезли от съглашението от 1987 година за къси и междинни нуклеарни оръжия, това основава причина да сложат непосредствено или косвено такива оръжия, които да доближат Москва за 3-4 минути. Това е невероятно да се одобри от Русия и те би трябвало да работят. Мотива на руснаците е убийствата и неправдата към рускоговорящите и нео-фашистките батальони в Украйна. Но тези две събития съществуват отще от 2014. Това, че в този момент се води войната по-скоро поддържа Глобалистката версия. Наивно е да се счита, че има страни, които глобалистката Кабала е пропуснала.
Междувременно аналисти от запад настояват, че каквито и наказания да се приложат към Русия, те ще навредят на щатския $ и на Европа. Това също удостоверява тезата за Глобализма.
Изглежда, че руснаците печелят с оскъдни жертви от цивилното население за което внимават доста. Украинския президент (евреин, т.е. от кликата на Неоконс – върли ционисти и гръбнак на Кабала) е раздал оръжие на цивилни, нарушители и се пробва да вкара в армията, който успее да хване. Украинците всеобщо се крият с цел да не ги заловен за бойци. Нямат никакъв късмет против добре подготвена съветска войска. Зеленски дружно с още 6 други евреи са завладели държавното управление. Опитват да създадат партизанска война, разполагат танкове, ракети и друга техника измежду жилищните квартали. Това ще им помогне да изградят имидж на руснаците, като убийци. С това се оправят доста добре. До тук всичко съответствува с Глобализма. За Ковид излязоха безчет инкриминиращи данни: странични резултати, увеличена смъртност във всички мощно имунизирани, смяна на ДНК-то от инжекциите, мръсни пари, цензура на истината…Някак като с магическа пръчка, тъкмо във вихъра на разкритията се появи тази воина – прекомерно комфортно с цел да е инцидентно, изключително като се знае, че аргументите за геополитическото застрашаване на Русия съществуват още от 2014.
Съществува схващането на Джордж Фридман, че единствената заплаха за англосаксонската надмощие е съюз сред Германия и Русия. Според него това е главната причина за този жанр войни. Съединени американски щати ги провеждат и финансират по остарелия принцип „разделяй и владей“.
Русия към този момент е спечелила войната в етерното пространство, което ще разреши построяването на нови международни връзки, по обективни и не учредени на англосаксонския цинизъм, безсърдечие и манипулативност. Украинците през днешния ден не зачитат българите, не зачитат, че те са наследници на Стара Велика България, че Киев е основан от братът на Кубрат -Шамбат Кий. ХИЛЯДОЛЕТИЯ тази територия е била българска, само че това не го признават намерено. С Украйна стартира началото на края на Европейския съюз и разделянето на Европейския съюз на две елементи – Европа на Нации и Европа на Регионите!
ДАНО БОГ Е МИЛОСТИВ КЪМ НАС!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР