България трябва да запази силния глас, който си извоюва в

...
България трябва да запази силния глас, който си извоюва в
Коментари Харесай

ГЕРБ – Суворово: България трябва да запази силния си глас в Европа

България би трябвало да резервира мощния глас, който си извоюва в Европа. Около тази позиция се сплоти общинската организация на ГЕРБ в Суворово по време на провелата се среща с регионалния координатор на партията и кмет на Варна Иван Портних, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ – Варна.

„ Всекидневно ни връхлитат подправени вести и популистки изявления, които спекулират с постигнатите от държавното управление резултати и разрушават доверието в политиците”, разяснява общинският началник на ГЕРБ Данаил Йорданов, който е и ръководител на Общински съвет в Суворово.

Според него ясната европейска ориентировка на България е основа за стабилността в страната и икономическия напредък, а европейските стратегии имат значима роля за вложенията в общините. „ В Суворово също са осъществени редица европроекти”, напомни Данаил Йорданов и добави, че ръководството на ГЕРБ постоянно е подкрепяло развиването на общините, без да ги дели на „ наши” и „ ваши”. В рамките на полемиката следствията от Брекзит бяха посочени като явен знак за значимостта на решенията, свързани с бъдещето на Европейски Съюз.

„ Факт е, че въпросителните пред излизането на Англия от Европейски Съюз основават неустановеност за бизнеса, която е мотив доста компании да търсят благоприятни условия за пренасяне на офисите си в други европейски държави”, означи Портних. В подтекста на идните евроизбори присъстващите бяха единомислещи, че България в никакъв случай не е имала по-добри външнополитически позиции.

„ Постигнатите триумфи са резултат от виновната работа на държавното управление и персонално на премиера Бойко Борисов, както и на представителите ни в Европейския парламент и Европейската комисия. Задавайки интеграцията на Западните Балкани като приоритет в дневния ред на Европейски Съюз, България потвърди, че е освен водач в района, само че и мотор на политически процеси в Европа”, съобщи регионалният координатор на ГЕРБ.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР