България трябва да продължи непременно по пътя на европейската интеграция.

...
България трябва да продължи непременно по пътя на европейската интеграция.
Коментари Харесай

Андрей Ковачев: България трябва да продължи непременно по пътя на европейската интеграция

България би трябвало да продължи безусловно по пътя на европейската интеграция. Това съобщи претендентът за евродепутат от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Андрей Ковачев по време на празника на столичния регион „ Люлин “.
Той бе посетител на празника дружно с народни представители от ГЕРБ, общински съветници, районни кметове, представители на структурата на партията.

Андрей Ковачев разяснява, че ще продължи да работи за повишение на стандарта на живот в страната с потреблението на европейската взаимност. „ Ще работим както до момента по всички секторни политики, районно развиване, околна среда, конкурентоспособност за нашата стопанска система, добре развито селско стопанство, юношески политики, увеличение на средствата по стратегия „ Еразъм “ и опцията младежите да получат своето обучение, където пожелаят, след което да се върнат още веднъж в България и да вземат участие в нашия стопански, политически и публичен живот “, акцентира Ковачев.

„ На нас ни би трябвало Европейски съюз, който е ефикасен по тематиките, за които жителите желаят повече европейски ангажимент. Физическа и обществена сигурност на жителите “, сподели още Ковачев. Той напомни, че 72 млн.евро ще отидат за фрапантно възстановяване на бързата здравна помощ в България. До 2021 година страната ни ще има актуализирана спешна помощ.

„ Трябва да гласуваме на 26 май с номер 12 в бюлетината, с цел да продължи сполучливият път на България. Трябва да продължим започнатото и никога да не се позволяват опити, тъй като това ще спре развиването ни “, добави Ковачев.
Кметът на Люлин Милко Младенов поздрави жителите на региона във връзка празника. „ Нека бъдем здрави и сполучливи в начинанията, които носят благоденствие на регион Люлин “, сподели Младенов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР