България трябва да отстоява категорично запазването на политиката на сближаване.

...
България трябва да отстоява категорично запазването на политиката на сближаване.
Коментари Харесай

Йотова: България трябва да отстоява запазването на политиката на сближаване

България би трябвало да отстоява изрично запазването на политиката на доближаване. Преводът на думата кохезията не е нищо друго с изключение на висок стандарт на живот за всички европейски жители. Разбира се, нужен е и по-сериозен надзор, който да спре разхищаването на европейските средства. Това съобщи вицепрезидентът Илияна Йотова  Илияна Йотова Илияна Малинова Йотова е български политик, 5 ти Вицепрезидент на Република България, на полемика, отдадена на 20-годишния празник на Евроклуба към Българската търговско-промишлена палата.

Членове на Евроклуба – над 700, са експортно насочени компании, работещи главно с Европейския съюз, представители на браншови и неправителствени организации, подкрепящи бизнеса, дипломати и политици, публицисти.

Илияна Йотова ще бъде посетител на показване на книга за българите в чужбина

Вицепрезидентът изрази паниката си от забавянето на приемането на идващия дълголетен бюджет на Европейски Съюз, а заложените в него средства ще дефинират и посоката на развиване на съюза. „ Все още има разделяне в Съвета сред „ приятелите на кохезията “ и „ групата на спестовните “, акцентира Илияна Йотова  Илияна Йотова Илияна Малинова Йотова е български политик, 5 ти Вицепрезидент на Република България,.

Вицепрезидентът съобщи, че България изостава фрапантно във връзка с еврофондовете. Последната статистика сочи, че страната ни е усвоила за интервала 2014-2020 година едвам 34% от евросредствата. „ Дано да успее да навакса “, означи Илияна Йотова  Илияна Йотова Илияна Малинова Йотова е български политик, 5 ти Вицепрезидент на Република България,.



В изявлението си вицепрезидентът Йотова уточни, че несигурността пред европейския бизнес се подхранва и от идното овакантяване на Англия. „ Предвиденият временен интервал до края на декември надали ще даде решения на всички въпроси, тежките договаряния ще продължат и ще засилят несигурността “, акцентира Илияна Йотова  Илияна Йотова Илияна Малинова Йотова е български политик, 5 ти Вицепрезидент на Република България,. Вицепрезидентът настоя българската страна точно да пресметна вероятните опасности след „ Брекзит “ както пред правата на жителите, по този начин и пред икономическите и комерсиалните връзки.

„ Днес фантазиите ни за Европейски Съюз и действителността се разминават, само че е време 12 години след приемането си България да се държи като пълноправен член, със своите права и отговорности “, съобщи Илияна Йотова  Илияна Йотова Илияна Малинова Йотова е български политик, 5 ти Вицепрезидент на Република България,.

Илияна Йотова  Илияна Йотова Илияна Малинова Йотова е български политик, 5 ти Вицепрезидент на Република България, означи, че в границите на Европейски Съюз 36 млн. души имат работа с помощта на износа, в България от него зависят 22% от работните места. Вицепрезидентът посочи богатата биография на Евроклуба и поздрави за концепциите и дейната активност неговия ръководител проф. Ингрид Шикова, ръководителя на Българската търговско-промишлена палата Цветан Симеонов, членовете и приятелите на самодейността.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР