България трябва да има правителство, което знае какво прави. Ние

...
България трябва да има правителство, което знае какво прави. Ние
Коментари Харесай

Даниел Митов: България трябва да има правителство, което знае какво прави

" България би трябвало да има държавно управление, което знае какво прави. Ние влязохме в серия на избори и служебни кабинети. Служебните кабинети и кабинетът на Кирил Петков изпуснаха ситуацията по границата. Имаме пробита граница и то си проличава ". Това съобщи Даниел Митов от ГЕРБ в предаването " Лице в лице " по bTV.

" Има господство на правото, само че е ясно, че би трябвало правосъдна промяна. Има детайли, които би трябвало да се модернизират, с цел да реализираме по-високо равнище на господство на правото ", сподели още той.

Митов добави, че Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " няма нищо общо с блокирането на България за Шенген.

" През лабораторията мигранти не влизат. Да ползваш хартиената бюлетина и " Капитан Андреево " като опрощение, че не са ни приели в Шенген, е тичане от отговорност. "

По отношение на визитата на съветския митрополит Антоний на Никулден Митов съобщи: " За страдание и това се позволява от служебния кабинет. Това посещаване, което трябваше да бъде църковно, стана политическо. Затова ние прочетохме тази декларация. "

Депутатът от ГЕРБ добави, че отзоваването на партиите на поканата на Габровски е добър знак.

" Възраждане и Политическа партия се държат безусловно идентично. Това ме води до печални заключения ", добави той, представен от " 24 часа ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР