„България трябва да е адаптивна от гледна точка на възможностите

...
„България трябва да е адаптивна от гледна точка на възможностите
Коментари Харесай

Каримански: Ако бъде въвлечени в този конфликт, отиваме към военновременен бюджет

„ България би трябвало да е адаптивна от позиция на опциите и от гледна точна на стратегическите проекти, които да извършва. И сега имаме задоволително доста тактики и пътни карти, и нито една от тях не се извършва в целокупност. Затова е нужно Народното събрание да има проследимост на процесите посредством парламентарните комисии “, съобщи пред Нова телевизия ръководителят на бюджетната комисия в Народното събрание Любомир Каримански.

Запитан дали България е подготвена да прояви по-голяма благотворителност към военните разноски, Каримански отвърна: „ Разбира се, че сме подготвени, изключително в случай че бъдем въвлечени в целия този спор. Тогава към този момент отиваме към военновременен бюджет “, сподели депутатът от Има Такъв Народ.

Той заяви, че ще бъде претендентът на „ Има подобен народ” за шеф на Българската национална банка.

„ Тук би трябвало да е ясно, че шефът на Централната банка не може да бъде човек, който е взел участие в затварянето на българска банка и то в последните 10 години или човек, който е предложил банкова почивка. Това е неприемливо “, безапелационен е Каримански.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР