България трябва да бъде държава, която гради своето бъдеще с

...
България трябва да бъде държава, която гради своето бъдеще с
Коментари Харесай

Николай Малинов: Без Русия няма да оцелеем, трябва да градим общо бъдеще

България би трябвало да бъде „ страна, която гради своето бъдеще с Русия. Русия е по-силна от нас, и ние на собствен ред си даваме сметки, че без Русия няма да оцелеем “, се споделя в докладната бележка на Николай Малинов, който е упрекнат за шпионаж от българските управляващи, съобщи БГНЕС.

„ С актуалното ревю бихме желали да ви срещнем с нашата работа през последните няколко години, ориентирана към възобновяване на мостовете сред България и Русия. Тази работа е в руслото на нашето предпочитание да се възобнови геокултурното, политическо и икономическо единение на България и Русия въз основа на сплотяващите ни славянски корени, обичаи и полезности “.

Така стартира докладната бележка на водача на придвижване „ Русофили “ Николай Малинов по отношение на нуждата от геополитическа преориентация на България или както те го назовават „ Проект България “.

Още в самото и начало се акцентира, че българите са се запазили като народ над 1000 години с помощта на своя архитип, който има следните особености:

1. Доминиращо духовно самоопределяне на българите в качеството им на православни християни;

2. Принадлежност към славянската просвета и обичайни ценности;

3. Русофилството като еманация и централизация на посочените нагоре две избрания.

„ Ние сме уверени, че без запазването на тази наша еднаквост съществуването на нашата страна в актуалния свят е невероятно “, акцентира създателят на докладната бележка.

Според него над четвърт век България се намира изцяло под ударите на Съединени американски щати, освен това се прави опит да се размени цивилизования избор на нашата страна, който е изработен преди 1150 години. „ Потиска се историческото съзнание на българите, насажда се нихилизъм към славянското и православието, раздират се естествените исторически и културни връзки сред България и Русия… Под натиска на англосаксонския Запад България беше присъединена към НАТО и Европейски Съюз с всички произлизащи от това зависимости “, написа Малинов.

Според него България била „ колония на Съединени американски щати “, а Западът се отнасял с пренебрежение към нас поради нашата славянска просвета.

Той твърди в докладната бележка, че в България съществува явен политически абсурд, който се състои в следното: 80% от българите се дефинират като русофили, а ръководството на страната в продължение на четвърт век се намира във васално подчинения на Вашингтон и Брюксел.

Според Малинов мощната агитация е съумяла да обезсили русофилските настроения като политически фактор.

В отговор на тази „ западна опасност “ обвързвана с преформатирането или унищожаването на историческото българско общество, „ ние, русофилите в България, се сплотяваме и интензивно работим “. Малинов се хвали, че е основано и записано „ Национално придвижване Русофили “, която дефинира като „ неповторима “ в света неправителствена организация. По думите му тя разполага с 212 структури в страната и над 30 000 члена, които от 2003 година интензивно работят за развиване и запазването на духовните и културните връзки сред България и Русия.

Като съществена задача на плана Малинов показва: „ одобряване на обичайните полезности, основаване на културна общественост, основаваща се на славянобългарския темперамент на страната и последваща нашия изконен цивилизационен избор – православието.

България би трябвало да бъде „ страна, която гради своето бъдеще с Русия. Русия е по-силна от нас, и ние на собствен ред си даваме сметки, че без Русия няма да оцелеем “, акцентира Малинов.

„ Нашата съществена цел е геополитическата преориентация на България въз основа на православието, славянската просвета и обичаи, които непроменяемо ни сплотяват с Русия “, безапелационен е водачът на придвижване „ Русофили “.

Отчитайки хибридния модел на опълчване сред Запада и Русия, Малинов и неговата организация се концентрират в пет съществени посоки:

1. Дейност в неправителствения бранш посредством „ Национално придвижване Русофили “;

2. Създаване и поддръжка на интернет сайтове;

3. Създаване на авторитетен изчерпателен център;

4. Създаването на лична телевизия;

5. Създаването на русофилска партия, която ще разреши последователното прерастване на „ Национално придвижване Русофили “ в всеобща електорална мощ.

„ Реализацията на тези посоки стартира със основаването на мощна медия, посредством която ще се популяризират нашите послания до русофилски настроените общности “, декларира Малинов и прибавя, че без подобен инструмент ние няма да можем да реализираме своите цели.

Според нето положените досега старания се незадоволителни за постигането на поставените цели в близко бъдеще. Изброяват се следните посоки, по които придвижването се нуждае от сериозна поддръжка:

1. Осъществяване на сериозен пробив в националното осведомително пространство. Това е допустимо да се реализира посредством основаването на авторитетна телевизия и осведомителна организация, обезпечаване на мощно наличие в интернет пространството посредством придобиване или основаване на уеб сайтове, за което са нужни непрекъснати и съществени вложения. В тази посока се работи непрекъснато, отбелязва Малинов.

2. Придобиване на компанията „ ВИВАКОМ “ благодарение на „ Внешторгбанк “ и намирането на вложител, който да купи компанията, само че тя би трябвало да остане под съветски надзор.

3. Развитие на евентуалните благоприятни условия за икономическо съдействие в областта на земеделието и обвързваните с това браншове на индустрията, като заетите в този отраслов бранш последователно се приобщят към нашата електорална маса.

4. Създаването на авторитетен изчерпателен център, който да отстоява нашите тези и послания.

5. Развитие на политическа партия, която би трябвало да участва като неизпълним фактор в българския парламент и да се бори за геополитическата преориентация на България.

В умозаключение Малинов акцентира, че „ русофилите в България не могат да се оправят сами без съветска поддръжка, която се показва в придобиването на печеливши браншове в българската стопанска система и в действителни дейности по пътя за смяна на геополитическата ориентировка на страната “. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР