България Стефан Данаилов излезе от болница, новини за състоянието му

...
България Стефан Данаилов излезе от болница, новини за състоянието му
Коментари Харесай

Стефан Данаилов излезе от болница, новини за състоянието му

България Стефан Данаилов излезе от болница, вести за положението му Той ще се лекува в Болницата за рехабилитация в Хисаря  Виолета Русенова 19 септември 2019, 11:12  Стефан Данаилов излезе от болница, вести за положението му Източник: Nova.bg
ъзстановяването на огромния български артист Стефан Данаилов ще продължи в Болницата за дълготрайно лекуване и рехабилитация – Хисаря към Военномедицинска академия (ВМА).

След случай през август, Ламбо бе признат по неотложност в болница „ Бургасмед”, а интервенцията на тазобедрената става бе осъществена от екипа на един от водещите хирурзи в България – проф. Андрей Йотов, шеф на Клиника по ортопедия и травматология в УМБАЛ „ Софиямед”. След спомагателни проучвания в столичната болница, направени през септември, на Стефан Данаилов е назначена рехабилитация, която ще бъде извършена във военния санаториум в Хисаря.

Бившият министър на културата пострада през август. Инцидентът стана в жилището му в Приморско, където артистът падна, а по-късно бе признат със строшаване на тазобедрената става в бургаска болница. Там му беше направена и интервенция.

Екипите на ВМА, МБАЛ „ Бургасмед” и УМБАЛ „ Софиямед “ са в контакт още от първичната хоспитализация на пациента. Именно мненията на експерти от трите лечебни заведения мотивираха лекуването му досега и идната рехабилитация в Хисаря – град с над 2500-годишна история, който носи отпечатъка на няколко антични култури.

Военният санаториум „ Калероя” е най-голямата болница за балнеология, рехабилитация и профилактика в страната. Разположен е в „ сърцето” на необятен парк, а удобният климат, в комбиниране с благосъстоянието на 22 минерални извора и актуалната инсталация за физиотерапия и рехабилитация, основават съвършени условия за пълноценно лекуване.

Преди дни стана ясно, че Стефан Данаилов още веднъж постъпил в болница. Актьорът мина през нови проучвания и бе обявено, че ще се подложи на рехабилитация, оповестяват от УМБАЛ „ Софиямед “.

Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Виолета Русенова Източник:
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР