България спокойно може да се гордее със своя суперавтомобил SIN

...
България спокойно може да се гордее със своя суперавтомобил SIN
Коментари Харесай

Суперавтомобила SIN R1 – гордостта на България

България умерено може да се гордее със своя суперавтомобил SIN R1, който популяризира страната ни към този момент на два континента. Най-новият модел на Sin Cars – SIN R1 550, пък бе показан най-сетне и на българска земя. Световната му премиера бе на най-голямото Международно автомобилно ревю – Женева 2017. Веднага по-късно автомобилът беше показан и на блестящата сцена на Top Marques Monaco 2017, по покана на принца на Монако Албер II.

Там SIN R1 550 бе водеща марка на ревюто. Сега обаче феновете на скорости и у нас съумяха да видят това знамение. Направиха го в едно от най-хубавите места по родното ни Черноморие – комплекса „ Созополис “. Гостите на събитието имаха опцията както да се срещнат от близко с историята на Sin Cars, по този начин и да бъдат повозени персонално от основателя на марката, Росен Даскалов, в обиколка на комплекса, с цел да усетят тръпката, която 550 конски сили провокират.
 Суперавтомобила SIN R1 - гордостта на България

Изобщо новият модел има доста усъвършенствания, повече мощ и извънредно новаторски интериор

Специално създаденият нов мотор с 550 к.с. прави автомобила по-мощен, само че не по-малко удобен. С нов дизайн са страничните дифузьори, които усъвършенстват въздухопотока в двигателния отсек. Някои от подобренията в новия модел са спомагателните карбонови детайли в екстериора и 40мм повдигаща система в предната и задница, по-мощна електрическа система на динамото, с нова CAN настройка на пауър модула. Интериорът е създаден взаимно с водеща компания в региона на интериорния дизайн. SIN R1 550 е с напълно нови седалки, проектирани във фабриката на SIN CARS – нерегулируеми, карбонови седалки, основани на моделите, употребявани в спортните коли, само че доста по-комфортни, с по-добър дизайн и по-ниска позиция в купето.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР