България спечели третото издание на Европейската купа по плажен футбол

...
България спечели третото издание на Европейската купа по плажен футбол
Коментари Харесай

България спечели за трети пореден път Европейската купа по плажен футбол за полицаи

България завоюва третото издание на Европейската купа по плажен футбол за чиновници на Министерство на вътрешните работи при мъжете. Надпреварата се организира в курорта Златни пясъци с присъединяване на четири отбора. " Лъвовете " завоюваха и трите си дуела в групата - с 5:4 над Холандия, с 4:0 над отбора на Варна и с 6:1 над Унгария. Така те излязоха в пряк спор за първото място против " лалетата ", които записаха два триумфа в квартета - с 9:6 над Холандия и с 6:2 над Варна. Финалът бе извоюван от българите с 4:2.

Нашите плажни футболисти имат цялостен актив от три трофеи в трите досегашни издания на Европейската купа за служители на реда.

В разногласието за третото място Унгария би Варна с 5:3.

Бяха раздадени и няколко самостоятелни наградата. Най-добър вратар стана Паскал Флорие от Холандия, голмайстор №1 е съотборникът му Питър Колман с 9 попадения, а премията за " почтена игра " отиде в тима на Варна.

Холандия въпреки всичко си потегли с купа, откакто завоюва първото издание на Европейската купа за чиновници на Министерство на вътрешните работи при дамите. " Оранжевите " взеха победи и в трите си мача в Златни пясъци - с 9:0 над Варна 2, с 9:2 над Академия на Министерство на вътрешните работи и с 5:3 над Варна 1.

На втора позиция в подреждането е Академия Министерство на вътрешните работи, който в неделя би с 8:2 Варна 2.

Цели три дами се поздравиха с наградата за №1 при голмайсторите с по 6 попадения - Любима Банова (Академия МВР), Розалин Вандер Верф и Доминик ван Веселин (Холандия). Най-добър вратар е Диан Риимерс от състава на " лалетата ", а наградата за " почтена игра " отиде при девойките от Академия Министерство на вътрешните работи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР