България Соломон Паси: България обича да е шпионирана от Русия

...
България Соломон Паси: България обича да е шпионирана от Русия
Коментари Харесай

Соломон Паси: България обича да е шпионирана от Русия

България Соломон Паси: България обича да е шпионирана от Русия Руският шпионаж не е случайност. Той е добре планувана огромна, световна интервенция, разяснява някогашният външен министър 6 декември 2019, 09:06  Борисов: Отиде си един извънреден, благ и добър човек
Борисов: Отиде си един извънреден, благ и добър човек
 Стоянка Мутафова: Кралицата на българската комедия
Стоянка Мутафова: Кралицата на българската комедия
 Почина Стоянка Мутафова
Почина Стоянка Мутафова
 Соломон Паси: България обича да е шпионирана от Русия
Соломон Паси: България обича да е шпионирана от Русия
 Салмонела у нас: Каква е повода, кой е отговорен
Салмонела у нас: Каква е повода, кой е отговорен
 Какво ще е времето на студентския празник
Какво ще е времето на студентския празник
 Окончателно: 8 лв. дотация за глас следващата година
Окончателно: 8 лв. дотация за глас следващата година
 Радев: След Перник - да преосмислим ръководството на водите
Радев: След Перник - да преосмислим ръководството на водите

уският шпионаж не е случайност. Той е добре планувана огромна, световна интервенция. Не може да се приказва за никакви случайности.

Това съобщи в ефира на "Здравей,България " по NOVA някогашният външен министър Соломон Паси.

Повод за коментара му е отговор на въпрос дали е инцидентно, че упрекът на съветския президент Владимир Путин, че България съзнателно бави "Турски поток ", идва тъкмо след визитата на българската делегация в Съединени американски щати.

Русия гони български посланик от Москва

"Понеже стана дума за НАТО, тъй като Русия беше в центъра на вниманието. Добрата вест е, че България влезе в клуб 2%. Това бяха страните, поканени от Тръмп на обяд, във връзка това, че са постигнали задачата 2% от Брутният вътрешен продукт. Това е нещо като натовския Шенген. Ще се взимат значими решения отсега нататък и България е влезнала в тази извънредна група. Аз не лаская държавни управления за щяло и нещяло, само че този път би трябвало да се отдаде значимото на тези, които направиха договорката за F-16 ", сподели още той.

"Никой не ни пречи да произвеждаме и да продаваме. Това е една доста благородна идея. Атлантическият клуб не един път е подкрепял военната промишленост в България, тъй като ние сме били и още веднъж можем да се превърнем в експортьор на такава продукция ", счита Паси.

"Военните разноски са част от защитата, а не част от обществените придобивки . Това го прави всяка страна. В НАТО работи Член 5, който споделя, че в случай че една страна е нападната, това значи, че всички страни са нападнати и те като един оказват отбрана на тази страна ", изясни някогашният външен министър.

"Всъщност това, което в лондонската намира се очерта, е, че най-голямата опасност за НАТО се обрисува президентът Путин , той се приравнява към терористичната опасност. За това беше казано, че би трябвало НАТО към Русия да се отнесе с солидна защита и разговор ", счита Соломон Паси.

Руското Министерство на външните работи: Ще отговорим реципрочно на България

"Нашите управляващи обичат съветския шпионаж, обичат България да бъде шпионирана от Москва. Има такава обич ", съобщи още Паси. Той бе безапелационен, че изгонването на някой и различен български посланик от Русия не е толкоз ужасно. По негови думи гоненето на дипломати е просто пинг-понг - "вие изгонихте, ние изгонихме ". Според Паси обаче Путин е признателен, чу България пуска съветските самолети в Сърбия, където е най-голямата шпионска централа на Русия - на едвам 30 км от България.

По думите му изгонването на дипломати е "игра на пинг понг ".

Владимир Путин: България бави „ Турски поток”

Бойко Борисов: Не сме Сърбия или Турция, не разбирам Путин

Паси съобщи, че въведената от Тодор Живков политика на снишаване е влезнала в българското ДНК. Именно това е нещото, за което малко на брой упрекват Живков. Това се виждало и през днешния ден с прелитането на съветските самолети и с "Турски поток ", който по негови думи е огромен удар и проблем за България.

Според Паси е изрично по-добре България "да се отърве " от този план, защото с него не се реализира действителна диверсификация на енергийните източници. Добре е източниците да са повече и разнообразни, само че те са повече и са идентични, изясни той.

Следващата забавна тематика на срещата на върха в Лондон е бил Китай, който НАТО е определил като предизвикателство, уточни още Паси.

Областта, в която е най-интересен Китай, е построяването на мрежата 5G . Ролята на Хуауей е от сериозна значимост - Китай се трансформира в "смарт съперник ", за разлика от Русия, която трови, разяснява обстановката той.

Паси изясни, че Китай има интелигентно държание, защото тя възнамерява да проникне в Запада посредством 5G мрежата, което по негови думи е забавен и дълготрайно рисков метод.

Още по тематиката вижте във видеото нагоре.

Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник: Соломон Паси .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Ще нарастне ли почивката за празниците  1 Защо не строим повече паркинги в столицата  1 Вдигат подоходния аршин за приемане на детски надбавки  1 Имаме потребност от повече механически фрагменти --> Пaрите ни  Ще нарастне ли почивката за празниците Ще нарастне ли почивката за празниците  Защо не строим повече паркинги в столицата Защо не строим повече паркинги в столицата  Вдигат подоходния аршин за приемане на детски надбавки Вдигат подоходния аршин за приемане на детски надбавки  Имаме потребност от повече механически фрагменти Имаме потребност от повече механически фрагменти Не пропускай  Новата версия на Новата версия на " Под игото " подвигна Сопот на митинг  <br> 5 от най- <strong> тъжните песни по същински </strong> истории <br>
5 от най- тъжните песни по същински истории
 <br> <strong> Наум Шопов </strong> и Теа Минкова станаха родители <br>
Наум Шопов и Теа Минкова станаха родители
 <br> <strong> </strong> се срещна с Лени Кравиц на блестящо събитие в Маями <br>
се срещна с Лени Кравиц на блестящо събитие в Маями
Последни  <p>Цяла<strong> България</strong> скърби за<b>&nbsp;</b>неповторимата <b>Стоянка</b></p> Цяла България скърби за неповторимата Стоянка  Ford Focus Active Wagon Ford продава по един Focus на 135 секунди  <p>Стоянка Мутафова: Кралицата на българската комедия</p> Стоянка Мутафова: Кралицата на българската комедия  <p>Почина Стоянка Мутафова</p> Почина Стоянка Мутафова  Соломон Паси България обича да е шпионирана от Русия  <p>Бус удари трамвай на &bdquo;Ботевградско шосе&rdquo;</p> Бус удари трамвай на „ Ботевградско шосе”  <p>800 000 стачкуваха против промяна на Макрон</p> 800 000 стачкуваха против промяна на Макрон  проф. Тодор Кантарджиев Салмонела у нас: Каква е повода, кой е отговорен  <p>Какво ще е времето на студентския празник</p> Какво ще е времето на студентския празник  Доналд Тръмп „ Изкуфял старец” – КНДР нападнаха...  Apple iPhone 11 Apple ще предложи „ напълно безжичен “ iPhone  <p><strong>Изкуство</strong>: банан, залепен с тиксо, коства <strong>120 000 долара</strong></p> Изкуство: банан, залепен с тиксо, коства 120 000 $  <p>Как <strong><span style= Как Бебе Йода се трансформира в сензация в мрежата  Семейство Копчеви Да бъдеш родител на олимпиец: семейство Копчеви  <p><strong>Традициите,</strong> които се съблюдават на днешния ден</p> Традициите, които се съблюдават на днешния ден  Парламентът одобри Бюджет 2020 на второ четене Парламентът одобри Бюджет 2020 на второ четене  <p>Окончателно: 8 лв. дотация за глас догодина&nbsp;</p> Окончателно: 8 лв. дотация за глас следващата година  Румен Радев се срещна с министрите на околната средаи водитв Нено Димов, на стопанската система Емил Караниколов, на РРБ Петя Аврамова, и други по отношение на рецесията във водния бранш. Радев: След Перник - да преосмислим ръководството на...  Разкриха бруталното ликвидиране в Бургас Разкриха бруталното ликвидиране в Бургас  Как да се подготвим за Никулден Как да се подготвим за Никулден Всичко от през днешния ден Виц на деня +20°C - Гърците си обличат пуловерите (ако ги намерят). +15°C - В Хавай си включват отоплението (ако го имат). +10°C - Американците стартират да треперят,… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Къде в София всяка събота се случва знамение  Българското разпятие, което изумява света (СНИМКИ)  Култовите реплики на Ламбо – от екрана и отвън него  Българката, която очарова света с гения си (ВИДЕО)  Крадец избра неверната къща, попадна на 82-годишна културистка  Как наподобява Кейт, когато пазари в супермаркет (СНИМКИ) Водещи вести  <p>Бус удари трамвай на &bdquo;Ботевградско шосе&rdquo;</p> Бус удари трамвай на „ Ботевградско шосе ”  Доналд Тръмп „ Изкуфял дъртак ” – КНДР възобновиха словесната война със Съединени американски щати  <p><strong>Традициите,</strong> които се съблюдават на днешния ден</p> Традициите, които се съблюдават на днешния ден  <p>Как <strong><span style= Как Бебе Йода се трансформира в сензация в мрежата  <p><strong>Изкуство</strong>: банан, залепен с тиксо, коства <strong>120 000 долара</strong></p> Изкуство: банан, залепен с тиксо, коства 120 000 $  Семейство Копчеви Да бъдеш родител на олимпиец: семейство Копчеви  Петър Петров Скандал: Депутат пита кореспондентка с какво долни дрехи е  Ford Focus Active Wagon Ford продава по един Focus на 135 секунди
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР