България След смъртта на Милен Цветков: Вълна от съпричастност и

...
България След смъртта на Милен Цветков: Вълна от съпричастност и
Коментари Харесай

След смъртта на Милен Цветков: Вълна от съпричастност и призиви за справедливост

България След гибелта на Милен Цветков: Вълна от съпричастност и апели за правдивост Стартира дарителска акция в поддръжка на децата на журналиста 20 април 2020, 18:37  Възобновяват женските и детските съвещания в лечебните заведения
Възобновяват женските и детските съвещания в лечебните заведения
 Проверки, изнервени водачи, колони от коли на входовете на София
Проверки, изнервени водачи, колони от коли на входовете на София
 Милен Цветков в очите на сътрудниците му, Марта Вачкова приказва през сълзи
Милен Цветков в очите на сътрудниците му, Марта Вачкова приказва през сълзи
 Три ареста за злополуката с Милен Цветков
Три ареста за злополуката с Милен Цветков
 Двама мъже са открити простреляни край Своге
Двама мъже са открити простреляни край Своге
 Милен Цветков почина в жестока злополука
Милен Цветков почина в жестока злополука
 Вандали разрушиха няколко банкомата в Пловдив
Вандали разрушиха няколко банкомата в Пловдив
 Цацаров: Кадровият дефицит е най-големият проблем на КПКОНПИ
Цацаров: Кадровият дефицит е най-големият проблем на КПКОНПИ

а мястото, където почина Милен Цветков, през целия ден хора оставяха цветя. А вълна от съпричастност извърши обществените мрежи. За Милен с обич писаха както стотици публицисти и негови познати, по този начин и хиляди хора, които го познават от екрана.

Паметта му уважиха президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова.

Милен Цветков почина в жестока злополука

Днес с цвете в ръка и реверанс, десетки жители, близки и другари отидоха да се сбогуват с Милен Цветков – само че не на обичаното му място в парка, а на мястото на злополуката, в която неуместно почина журналистът.
Приятели, сътрудници, минувачи оставиха цветя и свещи на мястото, където почина при тежка злополука журналистът Милен Цветков  цветя милен цветков  цветя милен цветков  цветя милен цветков  цветя милен цветков
Известен с възприятието си за комизъм и самоирония, в композиция с острия език и битката си за правдивост, Милен Цветков докосна сърцата на всички, с които работи през годините. Но даже тези, които не го познаваха толкоз добре, не останаха безучастни.

"На върха на копието при Милен беше истината.Той беше доста гръмък, нервен, със лично мнение, търсеше истината на всички места “, споделят сътрудници на Цветков.

"Винаги искаше да се срещаме в Борисовата градина. Няма значение дали вали дъжд или е горещина. Дори един път се случи, хора да се наредят за подписи в трамвая, няма да го не помни! След това той с огромен смях споделяше – Абе тези хора луди ли са да желаят подпис от мен. Хората, които са се осмелили да го опознаят, си остават другари с него за цялостен живот”, споделя продуцентът на "Здравей, България " Иван Христов.

"Никога няма да не помни един от първите му уроци във връзка с новините – той ми сподели – би трябвало да четеш новините като пътни знаци, не би трябвало да се вживяваш в тях. И виж какъв брой знаково е всичко това, което ми е споделил. Той е спрял на един пътен знак, с цел да съблюдава разпоредбите и това лиши живота му и по този начин отлетя Часът на Милен Цветков ", споделя Мира Добрева.

Пословичен с острото си възприятие за комизъм, Милен Цветков остави диря и във всеки фен пред екрана.

Стартира дарителска акция в поддръжка на децата на Милен Цветков, оповестява platformata.bg.

Журналистът почина в тежка злополука на столичния бул. "Черни връх " на Великден. Той оставя две деца, едното от които е на 8 години.

Събраните средства ще се разпределят с административната поддръжка на Фондация „ Работилница за цивилен инициативи”. Целта на акцията е да обезпечи средства на децата за тяхното обучение, грижа и поддръжка, която татко им при други условия би им обезпечил.

Удължиха на 72 ч. мярката на водача, блъснал колата на Милен Цветков

Президентът Румен Радев изрази съболезнования на фамилията, околните и сътрудниците на Милен Цветков .

"Загубата на Милен Цветков е и загуба за българската публицистика. Той ще бъде запомнен като непримирима персона с темперамент, който правеше и публицистика с темперамент, близка до феновете и неподвластна на ползите на мощните на деня. В професионалния си път Милен Цветков демонстрираше сериозен метод, защитаваше позициите си и гражданския интерес, без значение от компликациите ", декларира президентът Румен Радев във връзка гибелта на журналиста.

"Преди 30 години с Милен Цветков започвахме дружно. В Българска национална телевизия. В преди малко основания екип на "По света и у нас ". Непознати, разнообразни, всеки със своите хрумвания по какъв начин би трябвало да стават новините, непрекъснато в спор. Цветен на инат на всичко, с иронична усмивка, самоуверено питащ, постоянно търсещ смисъла на всяка дума и на всеки факт, несклоняем! Такъв си остана до края. Почивай в мир! "

Това написа на страницата си в обществената мрежа Фейсбук вицепрезидентът Илияна Йотова.

Екипът на Vesti изрича откровени съболезнования към фамилията и околните на Милен Цветков. Поклон пред паметта му!

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите отGoogle PlayиAppStore.

 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
14 коментара  1 С 20% по-ниски пенсии в края на 2021 година  1 Искат " неприятна банка " да чисти проблематичните заеми  1 Възобновяват детските и женски съвещания и наложителните имунизации  1 Вижте кои европейски страни облекчават ограничаващите ограничения --> Пaрите ни  С 20% по-ниски пенсии в края на 2021 година С 20% по-ниски пенсии в края на 2021 година  Искат Искат " неприятна банка " да чисти проблематичните заеми  Възобновяват детските и женски съвещания и наложителните имунизации Възобновяват детските и женски съвещания и наложителните имунизации  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 --> Не пропускай  Проверки, изнервени водачи, колони от коли на входовете на София - България | Vesti.bg Проверки, изнервени водачи, колони от коли на входовете на София - България | Vesti.bg  915 случаи на COVID-19 у нас, нова жертва на вируса 915 случаи на COVID-19 у нас, нова жертва на вируса  Светли понеделник е, стартира Светлата седмица Светли понеделник е, стартира Светлата седмица  <br> <strong> Бавно </strong>. За ритъма, в който също може да се живее <br>
Бавно . За ритъма, в който също може да се живее
Последни  Кристалина Георгиева МВФ предвижда спад на българската стопанска система с 4%  <p>Вълна от съпричастност и апели за справедливост&nbsp;</p> Вълна от съпричастност и апели за правдивост  8 здравословни храни, с които не трябва да прекаляваме 8 здравословни храни, с които не трябва да прекаляваме  14 нови случая на инфектирани с COVID-19 у нас 14 нови случая на инфектирани с COVID-19 у нас  Карантина като за кралица: Дворецът, в който Елизабет II се крие от вируса Карантина като за кралица: Дворецът, в който Елизабет...  Пирати нападнаха транспортен съд с български моряци в Бенин Пирати нападнаха транспортен съд с български моряци в Бенин  Какво да направи всяка зодия вкъщи в самоизолация Какво да направи всяка зодия вкъщи в самоизолация  Възобновяват женските и детските съвещания в лечебните заведения Възобновяват женските и детските съвещания в лечебните заведения  АИКБ упорства за антикризисни ограничения в стопанската система АИКБ упорства за антикризисни ограничения в стопанската система  <p>Километрични опашки на КПП&nbsp;на Автомагистрала &quot;Тракия&quot;</p> Километрични опашки на контролно-пропусквателен пункт на Автомагистрала "Тракия "  Шумахер още веднъж ще може да стъпи на крайници Шумахер още веднъж ще може да стъпи на крайници  Марта Вачкова Марта Вачкова: Най-важното е да не губим вяра в тези...  Коронавирусът и медта: Как България може да завоюва най-после? Коронавирусът и медта: Как България може да завоюва...  Renault City K-ZE Renault ще прави и продава единствено е-коли в Китай  Пореден непредвиден поврат в „ Един за различен “ Пореден непредвиден поврат в „ Един за различен “  <p>Домашни любимци с кралски портрети (снимки)</p> Домашни любимци с кралски портрети (снимки)  Милен Цветков в очите на сътрудниците му, Марта Вачкова приказва през сълзи Милен Цветков в очите на сътрудниците му, Марта Вачкова...  Стрелба с доста жертви в Канада Стрелба с доста жертви в Канада  <p>Три ареста за злополуката с Милен Цветков&nbsp;&nbsp;</p> Три ареста за злополуката с Милен Цветков  Двама мъже са открити простреляни край Своге Двама мъже са открити простреляни край Своге Всичко от през днешния ден Виц на деня По време на класна работа в учебно заведение учителката споделя: - Струва ми се, че слушам някакви гласове... Иванчо безшумно се обажда: - И… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Борисов: Стоката от затворените борси да отиде за бедните Борисов: Стоката от затворените борси да отиде за бедните  Българските лекари: Нека да не трансформираме лечебните заведения в морги Българските лекари: Нека да не трансформираме лечебните заведения в морги  Урсула фон дер Лайен: Възрастните хора да останат в изолираност до края на годината Урсула фон дер Лайен: Възрастните хора да останат в изолираност до края на годината  Мутафчийски: Напът сме сами да провалим всичко Мутафчийски: Напът сме сами да провалим всичко  81-годишен дядо подари пенсията си за лекарите във Видин 81-годишен дядо подари пенсията си за лекарите във Видин  Денят, в който България полетя в космоса Водещи вести  14 нови случая на инфектирани с COVID-19 у нас 14 нови случая на инфектирани с COVID-19 у нас  Коронавирусът и медта: Как България може да завоюва най-после? Коронавирусът и медта: Как България може да завоюва най-после?  Карантина като за кралица: Дворецът, в който Елизабет II се крие от вируса Карантина като за кралица: Дворецът, в който Елизабет II се крие от вируса  8 здравословни храни, с които не трябва да прекаляваме 8 здравословни храни, с които не трябва да прекаляваме  Пирати нападнаха транспортен съд с български моряци в Бенин Пирати нападнаха транспортен съд с български моряци в Бенин Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР