България Симеон Сакскобургготски eксклузивно в Неделята на NOVA“ На 22

...
България Симеон Сакскобургготски eксклузивно в Неделята на NOVA“ На 22
Коментари Харесай

Симеон Сакскобургготски eксклузивно в „Неделята на NOVA“

България Симеон Сакскобургготски eксклузивно в „ Неделята на NOVA “ На 22 септември, публицистичното предаване ще излъчи извънредно изявление с внука на княз Фердинанд I, който одобри в двореца " Врана “ водещата Мая Костадинова  Христо Боснев 20 септември 2019, 13:10  Симеон Сакскобургготски eксклузивно в „ Неделята на NOVA “ Източник: NOVA
ългарската самостоятелност и актуалните зависимости - в „ Неделята на NOVA “ приказва последният български цар Симеон Сакскобургготски.

На 22 септември, публицистичното предаване ще излъчи извънредно изявление с внука на княз Фердинанд I, който одобри в двореца "Врана “ водещата Мая Костадинова. Поводът на специфичната среща е оповестената самостоятелност на България на 22 септември 1908 година в църквата „ Св. 40 мъченици “ във Велико Търново, където княз Фердинанд I приема купата цар на българите.

Екипът на „ Новини и настоящи излъчвания “ на NOVA изненада някогашния министър-председател с колекционерския албум „ Небесни покровители на дома “ с пожеланието покровителите над България да бъдат доста.
 Симеон Сакскобургготски
След като през миналата седмица следствието на Васил Иванов се трансформира във водеща вест, тази неделя журналистът ще покаже на феновете тематиката в развиване.

Той разкри шокираща корист на доктор с 57 000 лева месечна заплата в държавната болница в Пазарджик, поставял стентове на здрави пациенти.

В резултат на следствието, профилираната прокуратура назначи сложна инспекция, а Българският лекарски съюз сезира етичната комисия.

Кой позволява сходни съществени закононарушения в държавната болница в Пазарджик, проверяващият екип на „ Неделята на NOVA” разкрива в продължението, търсейки отговорите от шефа на здравното заведение Васил Вълчев.
 Симеон Сакскобургготски
Престъпление и наказване - в студиото на публицистичното предаване приказва министърът на вътрешните работи Младен Маринов.

Какъв е коментарът му за шпионския скандал с ръководителя на съдружие "Русофили " Николай Малинов, по какъв начин се развиват следствията на тежки убийства в страната и какви ограничения ще вземе Министерство на вътрешните работи за справяне с битовата престъпност – гледайте в „ Неделята на NOVA”.

В авторската си графа Мариан Станков-Мон Дьо показва едно изявление право в десетката.

Тази седмица гостува една от най-успешните българки в международния спорт Мария Гроздева. На 22 септември се навършват 18 години от спечелването на първото й олимпийско злато от игрите в Сидни.

Тази година шампионката завоюва още един триумф, осигурявайки си седмо присъединяване на олимпийски игри в Токио през 2020 година За любовта, времената, в които живеем, историята, ракът и фамилията - Мария Гроздева приказва пред Мон Дьо без терзание, по този начин, както и стреля.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Христо Боснев Симеон Сакскобургготски
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР