България Сидеров: Ако съм в опозиция – нула, а сега

...
България Сидеров: Ако съм в опозиция – нула, а сега
Коментари Харесай

Сидеров: Ако съм в опозиция – нула, а сега е нещо

България Сидеров: Ако съм в съпротива – нула, а в този момент е нещо Лидерът на „ Атака ” счита, че Съединени американски щати би трябвало „ да подарят ” нови изтребители на България  Николай Киров 12 юни 2019, 09:32 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}  Сидеров: Ако съм в съпротива – нула, а в този момент е нещо
Сидеров: Ако съм в съпротива – нула, а в този момент е нещо
 Деца със спинална мускулна недоразвитост ще се лекуват у нас
Деца със спинална мускулна недоразвитост ще се лекуват у нас
 Внимание! Опасна детска игра по улиците в страната
Внимание! Опасна детска игра по улиците в страната
 Идват жеги, само че ще спрат ли дъждовете
Идват жеги, само че ще спрат ли дъждовете
 Огромна дупка зейна на „ Г.С. Раковски ” в центъра на София
Огромна дупка зейна на „ Г.С. Раковски ” в центъра на София
 Разследват по какъв начин са изтекли данните на ученика от Пловдив
Разследват по какъв начин са изтекли данните на ученика от Пловдив
 Кирил Ананиев: Омбудсманът основава безпорядък в системата
Кирил Ананиев: Омбудсманът основава безпорядък в системата
 Страшна стихия унищожи стотици хиляди декари край Нова Загора
Страшна стихия унищожи стотици хиляди декари край Нова Загора

„ Не става дума за някакви персонални нападки”, съобщи пред NOVA Волен Сидеров за спора с съдружния си сътрудник Красимир Каракачанов от Вътрешна македонска революционна организация.

Лидерът на „ Атака” сподели, че е коментирал тежестта на Каракачанов като „ другарска критика”.

„ Това е един здравословен съвет, тъй като знаем, че тялото е храм на душата. Ако не поддържаш храма добре и душата страда”, счита Сидеров.

Той добави, че е имал заслуга за кандидатурата на Каракачанов за президентските избори и тогава бил планувал експерт по хранене и спортни занимания за водача на Вътрешна македонска революционна организация, „ тъй че на самите избори да се яви в една по-добра форма, за жал той отказа”.

„ Драмата потегли от нощта на евроизборите, когато той и сътрудниците му обявиха, че аз съм ги нападал”, сподели Сидеров и добави, че дава парична премия на този, който уточни една негова клюка или засегнатост по време на акцията.

Според водача на „ Атака” повода за гнева във Вътрешна македонска революционна организация е била разкриването на смяната на позицията на Ангел Джамбазки за анексирането на Крим от Русия.

Сидеров съобщи, че Вътрешна македонска революционна организация е била подкрепена от „ доста сериозен цигански вот” на евроизборите. А поддръжката на ромите за „ Атака” е тъй като самият той има другари и почитатели роми.

„ Аз не съм заявявал до момента, че имаме желание да скапваме ръководството. Ако господин Борисов реши да подава оставка, това е различен въпрос към този момент. Но това е въпрос, който е обвързван с борбата за София”, счита Сидеров. По думите му, в случай че ГЕРБ загуби столицата на локалния избор през октомври, това ще бъде ключът за предварителни избори.

Лидерът на „ Атака” се похвали, че протестирайки край паметника на Васил Левски в София е отклонил парада на хората с друга половост от маршрута му в събота и упрекна военния министър Каракачанов, че носи отговорност за засиленото полицейско наличие в центъра на столицата във въпросния ден, което е коствало „ големи разходи” на страната.

По думите на Сидеров Съединени американски щати би трябвало „ да подарят” нови изтребители на България, в подмяна на потреблението на американски бази на наша територия.

„ Това се е случвало. Съединени американски щати са подарявали такива самолети, мисля че тъкмо същите дори, на страни, които дори не са в НАТО”, съобщи Сидеров, без да поддържа думите си с обстоятелства.

Той е безапелационен, че България ще заплати 3 милиарда лева за новите изтребители, „ против което ще получим 8 самолета, от които изгодата е спорна”. Според Сидеров „ ракетни ситуации са доста по-добра защита”.

Лидерът на „ Атака” съобщи, че договорката за F-16 е „ жест с чупка в кръста към Съединени американски щати, която ощетява България”.

Според него парите, които българската страна ще заплати за 8-те машини могат да отидат за пенсии вместо да отварят нови работни места в богата Америка. „ Ще се боря тези пари да не отидат за самолети, а за нещо потребно в България”.

„ Ако съм в съпротива – нула, а в този момент е нещо”, разяснява Сидеров, за какво не напуща ръководещата коалиция.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР