България ще вземе участие във втория полуфинал на Евровизия 2020,

...
България ще вземе участие във втория полуфинал на Евровизия 2020,
Коментари Харесай

България ще вземе участие във втория полуфинал на Евровизия 2020

 България ще вземе присъединяване във втория полуфинал на Евровизия 2020, който ще се организира на 14-и май. Това стана ясно през вчерашния ден по време на блестящата гала по тегленето на жребия за разпределение на страните в двата полуфинала на състезанието.

Българският представител на Евровизия Виктория Георгиева ще се съревновава с изпълнителите на Австрия, Молдова, Полша, Сан Марино, Сърбия, Исландия, Чехия, Гърция, Естония, Дания, Швейцария, Финландия, Армения, Латвия, Грузия, Португалия и Албания. Само 10 от осемнадесетте страни ще имат опцията да се класират за огромния край на Евровизия 2020 на 16-и май и да се борят за успеха в най-престижното музикално шоу в Европа. Българите живеещи в тези страни също ще могат да поддържат Виктория. Във втория полуфинал своят глас за България ще могат да дадат и живеещите в Испания, Англия и Франция.

В края на януари завършиха и музикалните лагери в София и Лондон за основаване на българската ария за Евровизия 2020. През февруари следва да бъде сниман клипа към песента, а през март ще бъде премиерата ѝ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР