България ще участва с петима състезатели на европейското първенство по

...
България ще участва с петима състезатели на европейското първенство по
Коментари Харесай

Петима българи на европейското първенство по олимпийско карате в Гуадалахара

България ще взе участие с петима състезатели на европейското състезание по олимпийско карате за мъже и дами в Гуадалахара (Испания) от 28 до 31 март. Женският отбор е в състава Кристина Свиленова (50 кг кумите), Ивет Горанова (55 кг кумите) и Александра Стублева (над 68 кг кумите). Трите ще вземат участие както самостоятелно, по този начин и в дисциплината отборно кумите, в която предходната годината се класираха на пето място.

При мъжете ще започват Васил Ривов (67 кг кумите) и Стефан Петков (до 75 кг кумите). Състезателите ще бъдат водени от треньора на националния тим Ангел Ленков, а български съдии на шампионата ще бъде Георги Ривов и Ангел Попов.

В Испания българската делегация ще бъде водена от президента на БНФКарате Алексей Петров. Отборът е доста добре квалифициран, всички състезатели са здрави и имат упоритост за медали. Най-големите упования са свързани с бронзовата медалистка от международното състезание за дами през предходната година Ивет Горанова. Българският тим ще направи довечера от 18.00 часа последна подготовка, а на следващия ден ще отпътува за Испания.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР