България ще търси първа победа в Лигата на нациите в

...
България ще търси първа победа в Лигата на нациите в
Коментари Харесай

България ще опита да прекъсне негативна серия срещу Грузия

България ще търси първа победа в Лигата на нациите в мача против Грузия в неделя, 5 юни. Избраниците на Ясен Петров показаха страдание от равенството 1:1 с Република Северна Македония, само че съгласно голмайстора Кирил Десподов резултатът е бил законосъобразен.

Футболистът на Лудогорец осъществя единственото попадение в мрежата на противника в четвъртък вечерта в Разград. Кирил Десподов е забъркан съвсем във всичко, когато става дума за головете на България в последно време. По-рано през годината той се разписа във вратата на Катар и Хърватия.

Представителният ни отбор към този момент е в една много неприятна поредност – 5 следващи мача без победа.

Следващият ни противник наподобява комфортен да прекъснем тази серия. Това е тимът на Грузия, против който играхме също предходната година и победихме с 4:1 в другарска среща на Националния стадион „ Васил Левски “.

Днес е почивен ден като националите ще проведат единствено една възстановителна подготовка.

Мачът против Грузия е в неделя (5 юни) от 21.45 часа. Срещата, която ще се играе на „ Лудогорец сцена “ в Разград, ще се излъчва онлайн по Българска национална телевизия 1 и Българска национална телевизия 3, както и онлайн в спортната секция на bntnews.bg. Студийната ни стратегия стартира в 21.00 часа.

Автор: Стефан Георгиев
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР