България ще продължи да гледа напред и да работи за

...
България ще продължи да гледа напред и да работи за
Коментари Харесай

Борисов: След 6 месеца, можем да кажем, че силата на съединението е бъдещето на Европа

България ще продължи да гледа напред и да работи за цялостното си участие във всички политики на Европейски Съюз - Шенген и еврозоната. Това сподели министър председателят Бойко Борисов, който показа резултатите от Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз пред членовете на Европейския парламент.

„ Ние постигнахме висок стопански напредък от 4%, безработицата падна под 6%, невисок външен дълг 24% от Брутният вътрешен продукт към днешна дата. Имаме важен финансов запас и напрактика нулев бюджетен недостиг “, означи Бойко Борисов. Показали сме, че сме предан сътрудник и сме търпеливи. Аз имам вяра в дипломацията, а не в практиката да се постанова несъгласие. Всички знаем по какъв начин свършва това.

Девизът на българското председателство беше „ Съединението прави силата “ и през днешния ден, след 6 месеца, можем да кажем, че силата на съединението е бъдещето на Европа “, сподели бъгарският министър председател. " Първото ни председателство по общото мнение беше сполучливо и България се усеща горделив член на Европейски Съюз ", съобщи Борисов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР