България ще предостави финансова помощ за справяне с хуманитарната криза

...
България ще предостави финансова помощ за справяне с хуманитарната криза
Коментари Харесай

България отпуска хуманитарна помощ за Сирия и Албания

България ще даде финансова помощ за справяне с филантропичната рецесия в Сирия и района в размер на 97 792 лева Това реши Министерски съвет на днешното си съвещание. Финансирането ще бъде обезпечено от бюджета на Министерството на външните работи, предопределен за развиване и филантропична помощ.
Предоставената от българската страна филантропична помощ е част от напъните на интернационалната общественост за възобновяване на района и възстановяване на изискванията на живот на жителите там.
Правителството одобри решение и за даване на безплатна филантропична помощ, която е поискана от Република Албания за превъзмогване на последствията от земетресението, засегнало страната през месец септември.
Главна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията ” на Министерството на вътрешните работи ще обезпечи превоза на филантропичната помощ, а също по този начин и 1000 бр. одеяла. Българският червен кръст ще даде 50 бр. кревати и 50 бр. матраци. Общата стойност на филантропичната помощ е 5208 лева
 
 
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР