България ще кандидатства за домакинство на световното първенство по волейбол

...
България ще кандидатства за домакинство на световното първенство по волейбол
Коментари Харесай

Кандидатстваме за домакин на световно по волейбол

България ще кандидатства за домакинство на международното състезание по волейбол за младежи през 2021 година. Очаква се Управителният съвет на БФВ да се произнесе с решението по въпроса на своето последващо съвещание на 30 април. Заради пандемията от ковид сбирката още веднъж ще бъде посредством видео връзка.

Догодина страната ни ще бъде и един от домакините на европейското състезание за дами дружно с Румъния, Сърбия и Хърватия.

„ България към този момент се показа чудесно с организацията на международното за мъже през 2018 година паралелно с другия хазаин Италия – разяснява президентът на родната федерация Любо Ганев, шеф тогава на шампионата у нас. – За страната ни ще е чест да приемем още един конгрес от сходен сан. Доказахме, че имаме база на високо равнище. На съвещанието на Управителния съвет на 30 април би трябвало да вземем решение за кандидатурата ни. Когато станах президент, дадох обещание, че ще има цялостна бистрота. Затова и федерацията афишира дневния ред на всяко съвещание седмица по-рано. “
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР