България ще изпрати искане до ОАЕ Васил Божков да бъде

...
България ще изпрати искане до ОАЕ Васил Божков да бъде
Коментари Харесай

Бивш шеф от службите: Наблюдавахме Божков от 80-те години

България ще изпрати искане до ОАЕ Васил Божков да бъде предаден на родното правораздаване. Това не е нова процедура за прокуратурата ни. По нея пред Темида бяха изправени предприемачите Арабаджиеви и Баневи. Те бяха върнати от Испания и Франция.

" Божков е прочут на разнообразни български служби от средата на 80-те години. Завършва елитна гимназия в София, записва в СУ математика и посещава такива места, които тогава страната следи - наричахме ги сборища ", разяснява в студиото на " България заран "  в ефира на Bulgaria ON AIR някогашният шеф на  Централна работа за битка с проведената престъпност в Министерство на вътрешните работи (ЦСБОП) Тихомир Стойчев.

По думите му Васил Божков е развивал разнообразни бизнеси през годините - строителство, търговия, казина, футбол, имал е и няколко оръжейни магазина.

Той изясни, че от дълго време страната се слага въпроса до каква степен е легален
хазартът.

" Той се нагоди по пазара, той е еластичен човек, познавам Божков от към 1970 година ", добави Стойчев. Според него обществото безмълвно е позволило това да се случва.

Бившият началник на ЦСБОП предвижда в ефира на Bulgaria ON AIR, че сагата с Васил Божков ще продължи с месеци.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 4udovi6teto (преди 3 секунди) Рейтинг: 14272 | Одобрение: 5707 А що не наблюдавахте Боко? https://www.facebook.com/profile.php?id=100001222017028Валери Станков Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР