България ще има трима боксьори на финалите на 71-вия турнир

...
България ще има трима боксьори на финалите на 71-вия турнир
Коментари Харесай

Само трима българи достигнаха финали на Странджа

България ще има трима боксьори на финалите на 71-вия шампионат Купа " Странджа ". За златните медали на следващия ден ще се бият Даниел Асенов (52), Благой Найденов (81) и Радослав Панталеев.
Трите българки обаче изгубиха на полуфиналите и остават с бронзови медали.
Носителят на Купа " Странджа " за 2019 година Даниел Асенов съкруши американеца Антъни Ерера с 5:0 съдийски гласа и на следващия ден на финала ще търси реванш от испанеца Габриел Ескобар, от който загуби борбата за златото на Европейските игри в Минск 2019.
Братът на Даниел - Боян (57 ), загуби от италианеца Франческо Майета на полуфинала.
Олимпийският първенец за младежи от 2014 година Благой Вайденов съкруши с 4-1 гласа шведа Лиридо На финала на следващия ден Благой ще се изправи против украинеца Степан Хрекул.
Бронзовият медалист от Световното състезание във Владикавказ 2019 Панталеев надделя с 3:2 съдийски гласа украинеца Роберт Мартон и в спор за златото щу су беу с испанеца Емануел Рейес.
Габриела Димитрова (51), бронзова медалистка от Европейските игри в Минск предишното лято, падна от американката Вирджиния Фуч с 1-4 съдийски гласа.
Двукратната еврошампионка Деница Елисеева пък бе победена от международната шампионка от Ню Делхи 2018 Кели Харингтън (Ирл) с 0-5.
Еврошампионката Мелис Йонузова (69) отпадна след загуба от Оши Джоунс (САЩ) с 1-4.
Финалите на следващия ден са с билети по 10 лева.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР