България ще играе в Група на „С“ на първото издание

...
България ще играе в Група на „С“ на първото издание
Коментари Харесай

Изтеглиха жребия: Стана ясно кога и срещу кого Гришо извежда България

България ще играе в Група на „ С “ на първото издание на АТР Къп, което ще се организира при започване на 2020 година в Австралия (3-12 януари), а мачовете от нашата група са в Сидни. Съперници на нашия отбор, предвождан от Григор Димитров, ще бъдат Белгия, Англия и Молдова. Това отреди тегленият през тази нощ чоп.

Според разпоредбите на АТР Къп ще играят мачове сред първите ракети, срещи сред вторите ракети и дуел на двойки. Това значи, че най-вероятно на Григор Димитров ще му се наложи да излезе против Анди Мъри и Давид Гофен. Белгиецът е един от най-удобните противници на българската тенис звезда. Молдова е предвождана от Раду Албот.

Все още не е явен цялостният състав на България за присъединяване в новосъздадения шампионат. Григор Димитров e в ролята на капитан на тима, а би трябвало да се изберат останалите тенисисти. Най-вероятно това ще бъдат Димитър Кузманов, Александър Лазаров, Александър Донски и Адриан Андреев.

Програмата на българското присъединяване на АТР Къп към този момент е ясна. На 3 януари играем против Англия. Два дни по-късно е борбата с Молдова, а на 7 януари срещаме Белгия. За четвъртфиналите се класират спечелилите от шестте групи и двата най-хубави втори тима. Първият от нашата Група „ С “ ще играе с спечелилия от Група „ F “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР