България ще гостува на Южна Африка през месец септември за

...
България ще гостува на Южна Африка през месец септември за
Коментари Харесай

България ще гостува на Южна Африка през септември за Купа Дейвис

 Григор Димитров има предпочитание да играе за купа Дейвис
България ще гостува на Южна Африка през месец септември за Купа „ Дейвис ". След два сезона в група III България към този момент е в група II на зона Европа/Африка, осведомиха от БФ Тенис.

По правилник домакините от Южна Африка трябваше да дефинират дали срещата ще се играе през април или септември. Мачовете ще се играят през втората седмица на септември.

Вече е ясно, че българските звезди от Sofia Open Димитър Кузманов, Александър Лазаров и Адриан Андреев ще бъдат част от националния тим.

Димитър Кузманов стигна №250 в международната класация след присъединяване си на полуфинал на „ Чалънджър " в Буенос Айрес през ноември. Той е един на извоюван мач на сингъл от изравняването на върха на сегашния капитан Тодор Енев.

Адриан Андреев е №3 в класацията на ITF за юноши до 18 година През 2018-а той стана първенец на двойки на US Open и игра край също на двойки на Младежките олимпийски игри в Буенос Айрес.

Александър Лазаров стана първият българин, минал квалификациите на Sofia Open. От през днешния ден той влезе в ранглистата на АТР като номер 490.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР