България ще бъде представена от седем състезатели и двама съдии

...
България ще бъде представена от седем състезатели и двама съдии
Коментари Харесай

Изпращаме 7 състезатели и двама съдии на Европейското първенство по снукър

 Над 300 деца се срещнаха със снукъра по случай рождения ден на федерацията
България ще бъде показана от седем състезатели и двама съдии на Европейското състезание по снукър, което ще се организира от 16-и февруари до 2-ри март в град Ейлат, Израел.

На Европейското до 18 години ще ни показват гениите: Виктор Илиев, Александър Хубанов, Велиан Димитров и Петър Зоровски.

На шампионата до 21 години присъединяване ще вземат: Виктор Илиев, Жан Лаушман, Александър Хубанов, Велиан Димитров и Петър Зоровски.

На Европейското състезание за мъже България ще бъде показана от Георги Величков, Виктор Илиев и Братислав Кръстев, които заемат първите три места в родната класация.

Българските рефери Стефана Алексова и Христо Иванов ще съдийстват и в трите категории на Европейското състезание в Ейлат.

Най-младият ни представител е 14-годишният Велиан Димитров от Пловдив, който също както Петър Зоровски (16г) и Жан Лаушман (18г) игра за първи път на интернационален шампионат на Европейското състезание, провело се предходната година в София.

По този метод тримата за първи път ще показват България отвън страната. 18-годишният Виктор Илиев от София е втори в националната класация сега, което му дава правото да взе участие и в трите категории.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР