България ще бъде представена от деветима боксьори на Европейското първенство

...
България ще бъде представена от деветима боксьори на Европейското първенство
Коментари Харесай

Осем боксьора ще предстаявят България на Европейското за ученици в Турция

България ще бъде показана от деветима боксьори на Европейското състезание за възпитаници. Шампионатът на Стария континент ще се организира от 12 до 21 август в Ерзурум, Турция.

Родните гении към този момент стартираха подготовка в София, като ще бъдат на лагер до началото на идната седмица, след което ще отпътуват за южната ни съседка. Треньорите Роман Цветков и Петър Илиев са присъединили в състава Антонио Дамянов, Владимир Давидов, Джан Ахмедов, Лоренцо Зоранов, Йоан Христов, Стилян Георгиев, Роберта Хаджийска и Камелия Желязкова.

Заедно с тях лагер организират и от националния ни отбор за юноши, водени от Борислав Георгиев. Те се готвят за присъединяване в мощния шампионат за Купата на нациите във Върбас, Сърбия. Надпреварата ще се организира от 11 до 15 август.

На подготовка в залата се събраха Ангел Димитров, Георги Караколев, Евелин Колев, Мартин Колев, Манчо Методиев, Викторио Илиев, Константин Костов, Асен Асенов, Сами Халил, Георги Запринов и Ивайло Петров, както и боксьорката при девойките Татяна Любенова, Дилиана Петрова, Катерина Тончева и Алейна Мехмед.

С тях тренира и бронзовата медалистка от последното Световно състезание в Истанбул – Севда Асенова.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР